MEDIA

MasterChef 4 spoiler 23/3: Αυτά θα γίνουν απόψε (vid)

MasterChef 4 spoiler 23/3: Μετά από αρκετές μέρες το MasterChef 4 επιστρέφει και δεν είναι ψέμματα ότι μας έλειψε.  Η ομαδική δοκιμασία έφερε στην επιφάνεια τις κόντρες που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι και θα ειπωθούν πολύ σκληρά από την Κατερίνα ειδικότερα. Το κλίμα μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας δεν είναι καλό, αυτό όμως δεν...

MasterChef 4 spoiler 23/3
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

MasterChef 4 spoiler 23/3: Μετά από αρκετές μέρες το MasterChef 4 επιστρέφει και δεν είναι ψέμματα ότι μας έλειψε. 

Η ομαδική δοκιμασία έφερε στην επιφάνεια τις κόντρες που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι και θα ειπωθούν πολύ σκληρά από την Κατερίνα ειδικότερα.

Το κλίμα μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας δεν είναι καλό, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι και η ομάδα που θα χάσει. Μπορεί και να κερδίσουν γιατί η κόκκινη ομάδα ναι μεν είχε καλύτερο κλίμα, ωστόσο οι κριτές ήταν οι καλεσμένοι πρόσφυγες και το κριτήριο τους μπορεί να ήταν διαφορετικό.

Όπως και να έχει η νικήτρια ομάδα θα απολαύσει ένα γεύμα με τον Γιάννη Αποσταλάκη, εκεί όπου μετά την ένταση του συμβουλίου θα χαλαρώσουν, αλλά όχι όλοι μαζί…

Την ίδια στιγμή, καθώς ο αρχηγός των χαμένων έχει εξ αρχής ασυλία, το πλεονέκτημά του είναι να υποδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα υπόλοιπα μέλη θα παλέψουν στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 για τη διεκδίκηση της ασυλίας. Φιλίες και συμπάθειες είναι τα κίνητρα για την απόκτηση της ασυλίας.

MasterChef 4 spoiler 23/3- Δείτε εδώ ένα μικρό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

 

 

Exit mobile version