MEDIA

MasterChef 4 spoiler διαρροή 3/3: Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 4 spoiler διαρροή 3/3: Ο Σταύρος από την Κύπρο ήταν ο νικητής του mystery box και έτσι είχε το πλεονέκτημα. Να μοιράσει δηλαδή το υλικό στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 4. Και τρία πιάτα ήταν πολύ άσχημα.  MasterChef 4 spoiler διαρροή 3/3 Το υλικό που έπρεπε να μεταχειριστούν οι παίκτες ήταν ο σολομός. Σε...

MasterChef 4
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

MasterChef 4 spoiler διαρροή 3/3: Ο Σταύρος από την Κύπρο ήταν ο νικητής του mystery box και έτσι είχε το πλεονέκτημα. Να μοιράσει δηλαδή το υλικό στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 4. Και τρία πιάτα ήταν πολύ άσχημα. 

MasterChef 4 spoiler διαρροή 3/3

Το υλικό που έπρεπε να μεταχειριστούν οι παίκτες ήταν ο σολομός. Σε τρεις διαφορετικές μορφές ωστόσο. Φιλέτο, καπνιστός και κονσέρβα.

Ο Σταύρος θέλησε να… δυσκολέψει φίλους και εχθρούς μέσα στο παιχνίδι και με αυτό το σκεπτικό μοίρασε τα υλικά. Οι καλές και οι… κακές προσπάθειες φάνηκαν και δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη πληροφόρηση για να καταλάβεις ποιος θα φορέσει την μαύρη ποδιά.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή της δοκιμασίας. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί είχαν μεγάλο κίνητρο. Την χρυσή κάρτα του MasterChef 4, την κάρτα ασυλίας.

Αρκετά από τα πιάτα ήταν εντυπωσιακά και οι τρεις κριτές δυσκολεύτηκαν για να αναδείξουν τον νικητή. Και ακόμα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο ποιο από τα πιάτα θα ήταν το νικητήριο. Στο επεισόδιο της Τρίτης (3/3) θα μάθουμε.

Σε ότι αφορά την αποχώρηση τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Από τα χειρότερα πιάτα, άρα και οι τρεις που πιθανότητα θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν ο Τζόρνταν, η Ηλιάνα η οποία παρουσίασε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και ο Δημοσθένης του οποίου έκοψε το αυγολέμονο και δεν έβαλε ακόμη μια παρασκευή.

 

 

Exit mobile version