×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

MasterChef 4: Τα…έχωσε η Ντέμη στον Γιώργο (vid)


Γεωργία Τσιαρλή

MasterChef 4: Τα…έχωσε η Ντέμη στον Γιώργο (vid)


Αρκετά επεισοδιακό ήταν το αποψινό συμβούλιο του MasterChef 4 με τον Γιώργο με την Ντέμη να ανεβάζουν τους τόνους. 

Ο Γιώργος ψήφισε τη Ντέμη για πέντε λόγους όπως ο ίδιος της είπε:

«Μου είχες ζητήσει να πάρεις τα Amuse Bοuche και αντί να σκέφτεσαι πώς θα τα καλυτερεύσεις μου έλεγες για σάλτσες στο κρέας. Ο δεύτερος λόγος είναι πως ενώ εγώ είχα τελειώσει το φιλετάρισμα ήρθες να μου δώσεις το marshmallow, ενώ είχαμε πει πως θα το αναλάμβανες εσύ, και στο τέλος εσύ ανέλαβες να κάνεις μισή μερίδα παντζαροσαλάτα.

Ο τρίτος λόγος είναι επειδή την ώρα που ανέλαβα το marshmallow και δεν πρόλαβα να κάνω τα αρνιά, ο τέταρτος λόγος είναι πώς επειδή είχες τελειώσει την παρασκευή σου ήθελες να πάρεις προετοιμασίες πάνω σου αλλά άγχωνες πολύ την ομάδα και ο πέμπτος λόγος είναι πως η παντζαροσαλάτα σου ήταν σαν αυτές που έχουν περάσει στο ΜasterChef 3 φορές» ανέφερε ενώ όταν ήρθε και η δική της σειρά ανταπάντησε:

«Γιώργο αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την παντζαροσαλάτα. Καταλαβαίνω πως ήταν μία παντζαροσαλάτα η οποία έχει παίξει πολύ, το τελειώνω όμως εδώ. Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα.

Το ότι έρχεται κάποιος και σου λέει για να βοηθήσει την ομάδα επειδή είναι τεχνικό Γιώργο θέλεις να το κάνεις και αντάλλαξέ το με ό, τι θες, και μου δίνεις να σου καθαρίσω τα παστινάκια είναι δική σου επιλογή».

Δείτε εδώ το βίντεο από το MasterChef 4:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε ψηφοφορία έχει την έντονη στιγμή της. Τι συνέβη μεταξύ Ντέμης και Γιώργου;⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras