MEDIA

MasterChef 4: Ξέσπασε η Κατερίνα, «θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι»

Η Κατερίνα εμφανίστηκε εμφανώς επηρεασμένη μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της Δευτέρας (23/3) στο MasterChef 4.  Ξέσπασε η Κατερίνα για μία ακόμη φορά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Η διαγωνιζόμενη, που όπως έχει πει πολλές φορές, δέχεται καθημερινό bullying μέσα στο σπίτι, αυτή τη φορά έφτασε στα όριά της. Η 36άχρονη κομμώτρια σε εξομολόγηση της στον...

MasterChef 4
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κατερίνα εμφανίστηκε εμφανώς επηρεασμένη μετά το επεισοδιακό συμβούλιο της Δευτέρας (23/3) στο MasterChef 4. 

Ξέσπασε η Κατερίνα για μία ακόμη φορά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Η διαγωνιζόμενη, που όπως έχει πει πολλές φορές, δέχεται καθημερινό bullying μέσα στο σπίτι, αυτή τη φορά έφτασε στα όριά της.

Η 36άχρονη κομμώτρια σε εξομολόγηση της στον Ηρακλή είπε ότι άκουσε την κλίκα που μισεί: «Δε θα τα μεταφέρω όλα γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά.

Διαβάστε επίσης-Masterchef 4 spoiler διαρροή αποχώρηση: Ποιος θα φύγει πρώτος από τους FF;

Η Ντέμη είπε ότι θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι και να δείξει πόσο άθλιος άνθρωπος είμαι. Το κρατάει, είπε, μπροστά στις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και συνέχισε λέγοντας ότι δε της αρέσει η έπαρση που έχουν ορισμένοι μέσα στον διαγωνισμό.

«Είναι τόσο φτωχοί πνευματικά όλοι τους, που δεν μπορούν να με φτάσουν ούτε στο ελάχιστο! Θέλω να μου δώσει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δύναμη για να τους βγάλω όλους έναν έναν από το παιχνίδι!», είπε η ίδια έξαλλη στην κάμερα του διαγωνισμού. «θέλει να μου ρουφήξει το λαρύγγι»

Exit mobile version