MEDIA

MasterChef 5: Χαμός στο σπίτι, τους χώρισαν για να μην πιαστούν στα χέρια

Η αποχώρηση της Μαρίας στο χθεσινό επεισόδιο έφερε δάκρυα, συγκίνηση και πολλά νεύρα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5. Οι παίκτες του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) έγιναν μύλος ξανά στο σπίτι και λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Μια κίνηση του Πάνου Ράπτη έφερε την έκρηξη του Στέφανο. Ο Πάνος...

MasterChef 5
MasterChef 5
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η αποχώρηση της Μαρίας στο χθεσινό επεισόδιο έφερε δάκρυα, συγκίνηση και πολλά νεύρα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5.

Οι παίκτες του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Τρίτης (23/2) έγιναν μύλος ξανά στο σπίτι και λίγο έλειψε οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια. Μια κίνηση του Πάνου Ράπτη έφερε την έκρηξη του Στέφανο. Ο Πάνος πήγε και άφησε τρία μπουκάλια ξύδι στο σαλόνι, επειδή κάποιοι δεν χάρηκαν με την επιστροφή του Ιωάννη στο σπίτι.

Αυτή η κίνηση έφερε ένταση και ο Στέφανος πήγε να ορμήσει στον Πάνο που του είπε κάποια… γαλλικά. Μάλιστα ο Ιωάννης έφτασε στο σημείο να συγκρατεί τον Στέφανο για να μην του ορμήσει.

Ο Στέφανος του έλεγε: «Τι θες, δεν κατάλαβα; Άντε διπρόσωπε. Όταν θα πεις ξανά πράγματα για εμένα, να έρθεις να τα πεις στο πρόσωπό μου… Εσείς μπορείτε να κάνετε χαβαλέ αλλά ως εδώ.»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

Exit mobile version