MEDIA

MasterChef 5: Έσταξαν φαρμάκι για την επιστροφή του Κωστή

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 ξεκίνησε με μια αναπάντεχη έκπληξη και την επιστροφή του Κωστή στο ριάλιτι μαγειρικής. 

MasterChef 5
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 5 ξεκίνησε με μια αναπάντεχη έκπληξη και την επιστροφή του Κωστή στο ριάλιτι μαγειρικής. 

Όπως θα είχατε διαβάσει το spoiler του Sportime.gr, ο Κωστής επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 5 για να το κάνει άνω- κάτω. Οι περισσότεροι παίκτες είναι απέναντί του με τον Ιωάννη και τον Διονύση να δείχνουν πιο έντονα τη δυσαρέσκειά τους.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε ορισμένους από τους διαγωνιζόμενους να σχολιάσουν αυτή την εξέλιξη και η Μαρίνα είπε: «Έκανε τη βόλτα του. Πήρε τον αέρα του. Ελπίζω να καταφέρει να προσαρμοστεί».

Ενώ ο Διονύσης από την πλευρά του όλο νόημα είπε: «Όπως τον κερδίσαμε από τύχη. Θα του χρειαστεί και τύχη για να μείνει στο σπίτι». Να θυμίσουμε ότι ο Κωστής όταν είχε αποχωρήσει είχε αναφέρει: «Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δε σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα.»

Σε ό,τι αφορά τον Παύλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναμενόμενη επιστροφή. Εγώ τα έλεγα»!

Exit mobile version