MEDIA

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – «Είναι η πιο έντονη 2η αποχώρηση»!

Το MasterChef συνεχίστηκε και χθες (18/2) με μια ακόμη αποχώρηση.

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - «Είναι η πιο έντονη 2η αποχώρηση»!
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε - «Είναι η πιο έντονη 2η αποχώρηση»!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για τα καλά μπροστά έχουν πάρει οι μηχανές του MasterChef με το χθεσινό (18/2) επεισόδιο να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μετά την ήττα των κόκκινων στην πρώτη ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού μαγειρικής του Star ήρθαν τα δύσκολα για την ομάδα του Γρηγόρη που θα έπρεπε να ψηφίσει για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με δεδομένο πως ο Νίκος και ο Πάνος είχαν εξασφαλίσει τις δύο ασυλίες και τον Γρηγόρη να βρίσκεται ήδη στον τάκο, οι κόκκινοι ψήφισαν τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, με τους παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους να είναι ο Βασίλης και ο Χριστόφορος.

MasterChef: Απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης!

Οι τρεις αυτοί παίκτες κλήθηκαν να πέσουν στα βαθιά και να αντιγράψουν ένα ιδιαιτέρως δύσκολο γλυκό από την καλεσμένη Εβίτα Παπαχαραλάμπους με τις προσπάθειες τους να χαρακτηρίζονται από την κριτική επιτροπή κάτι παραπάνω από τίμιες.

Παρότι όλοι είχαν τις δικές τους αστοχίες, αυτός που κατάφερε να ανεβεί πρώτος στον εξώστη και να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι ήταν ο Βασίλης, που συγκέντρωσε και την μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η 2η αποχώρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον παίκτη που κλήθηκε να βγάλει τη λευκή του ποδιά και να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και κριτές ήταν ο συμπαθέστατος Χριστόφορος που κατάφερε από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα του.

Έτσι, ο Γρηγόρης συνεχίζει στο παιχνίδι και η είδηση της αποχώρησης του Χριστόφορου προκάλεσε συγκίνηση στο πλατό του παιχνιδιού με πολλούς παίκτες να κλαίνε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κλίματος που είχε διαμορφωθεί είναι τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (ο οποίος επέστρεψε μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε) που αποκάλυψε πως πρόκειται για την πιο έντονη 2η αποχώρηση που έχει γίνει ποτέ σε όλα τα MasterChef.

Πλέον οι παίκτες που συνεχίζουν στο διαγωνισμό έχουν γίνει 22 και όσο προχωράει το παιχνίδι αναμένεται να ανεβαίνει όλο και περισσότερο ο πήχης με φόντο το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Δείτε την αποχώρηση του Χριστόφορου από το MasterChef:

 

Exit mobile version