MEDIA

MasterChef: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε – Άνοιξε και πάλι το μαγαζί του – Αυτόν τον παίκτη έχει μαζί του (pics)

O πιο ανατρεπτικός παίκτης του MasterChef επέστρεψε - Άνοιξε και πάλι το μαγαζί του.

MasterChef: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε - Άνοιξε και πάλι το μαγαζί του - Αυτόν τον παίκτη έχει μαζί του (pics)
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

MasterChef: Ο αγαπημένος παίκτης του κοινού «Μπόμπαινας» ή αλλιώς Δημήτρης Ταϊρίδης, ξαναχτυπά, με μαγαζί έκπληξη και μάλιστα έχει κοντά του έναν πρώην παίκτη!

Από την οντισιόν του κιόλας στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, ο Μπόμπαινας είχε κάνει ξεκάθαρο τον στόχο του να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο προκειμένου να ανοίξει και πάλι το ιστορικό του εστιατόριο που είχε αφήσει εποχή στην γαστρονομία της Αθήνας.

MasterChef: Ο Μπόμπαινας επέστρεψε – Άνοιξε και πάλι το μαγαζί του – Αυτόν τον παίκτη έχει μαζί του (pics)

Τον τίτλο και τα χρήματα μπορεί να μην τα κέρδισε, όμως ο Δημήτρης Ταϊρίδης έκανε πράξη το όνειρο και άνοιξε εκ νέου το μαγαζί του στη περιοχή της Καισαριανής!

Μάλιστα, κοντά του έχει και έναν πρώην παίκτη του MasterChef. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαϊωάννου, γνωστό ως «Ιταλό» καθώς για χρόνια έμενα και εργαζόταν στο Μιλάνο μαζί με την οικογένεια του.

Η θρυλική ταβέρνα στην Καισαριανή, γνωστή για την σπεσιαλιτέ της αστακομακαρονάδας της, επιστρέφει ανανεωμένη, ανακαινισμένη, με ολοκαίνουριο μενού και φυσικά με τις γαστρονομικές πινελιές του Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως μπορεί να κάνει γευστικά θαύματα!

Στο Instagram πλέον υπάρχει τόσο η επίσημη σελίδα του καταστήματος ενώ ορισμένα spoiler κάνει και ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ.

Δείτε μερικές εικόνες από το νέο μαγαζί του Δημήτρη Ταϊρίδη:

 

Exit mobile version