MEDIA

MasterChef: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα

Κλείδωσε η μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef! Πότε αρχίζει το ριάλιτι μαγειρικής του Star!

MasterChef: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα
MasterChef: Πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτοιμο να μπει και πάλι στη καθημερινότητα μας είναι το MasterChef που μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η ημερομηνία μάλιστα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλά και ο Πάνος Ιωαννίδης θα εμφανιστούν και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες έχει κλειδώσει καθώς αυτό θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις Δευτέρα 10/1 στις 21:00 θα ανοίξει η αυλαία για το νέο MasterChef και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μαθαίνεται κάθε νέο MasterChef spoiler από το Sportime.

Από χθες το βράδυ, το επικό τρέιλερ του παιχνιδιού είναι εμπλουτισμένο και μια επιπλέον πληροφορία, αυτή της ημερομηνίας προβολής της μεγάλης πρεμιέρας.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star αναμένεται φέτος να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ καθώς το επίπεδο των παικτών θα είναι πιο υψηλό από κάθε άλλη χρονιά.

Ακόμη, οι δοκιμασίες θα είναι διαφορετικές τη φετινή σεζόν και αναμένεται να δυσκολέψουν τους υποψήφιους MasterChef που μπαίνουν αποφασισμένοι για να φτάσουν ως τον τελικό και να κατακτήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει ήδη οι τρεις κριτές του παιχνιδιού, το φετινό MasterChef θα έχει πολλές εξωτερικές δοκιμασίες με την παραγωγή να σκέφτεται και τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό!

Ποιος θα είναι αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να πάρει την μαγειρική σκυτάλη από την Μαργαρίτα Νικολαΐδη; Οι απαντήσεις σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες!

 

Exit mobile version