MEDIA

Masterchef spoiler 24/3: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία

Το Sportime σας αποκαλύπτει μια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να περάσει στο «απυρόβλητο» στο επεισόδιο του MasteChef της Πέμπτης (24/3/2022).

MasterChef spoiler 24/3:: Το Sportime σας αποκαλύπτει μια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να περάσει στο «απυρόβλητο» την Πέμπτη (24/3/2022).
MasterChef spoiler 24/3:: Το Sportime σας αποκαλύπτει μια από τις δύο ομάδες θα καταφέρει να περάσει στο «απυρόβλητο» την Πέμπτη (24/3/2022).
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Masterchef spoiler 24/3: Οι εβδομάδες κυλούν, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής του Star Channel μένουν οι καλύτεροι και πιο ικανοί σεφ και έτσι η αγωνία κορυφώνεται. Γι αυτό άλλωστε και το MasteChef διατηρείται πάντα στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού όσον αφορά την τηλεθέαση.

Στο αποψινό (Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022) κρίνεται η ασυλία και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα… πέσουν κορμιά. Ή μάλλον για να χρησιμοποιούμε την ορολογία της μαγειρικής θα πέσουν… σκούφοι, κατσαρόλες και τηγάνια.

Το Sportime θα σας ενημερώσει σχετικά για την ασυλία. Άλλωστε σας κρατάει ενήμερους για όλα στο στο MasteChef, καθώς ήδη πληροφορηθήκατε ότι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή αλλιώς ο «Μπόμπαινας» ξαναμπαίνει στο ριάλιτι μαγειρικής!

Επίσης όπως μαρτυρά τρέιλερ για το σημερινό MasteChef κάποιον δεν τον νοιάζει αν χάσει, ενώ κάποιος άλλος έχει κάνει το φαι λύσσα καθώς ακούγεται η ατάκα «είναι τούρμπο στο αλάτι»!

Άλλωστε στο Masterchef highlights για το επεισόδιο της Τετάρτης (23/3), είχαμε ιδιαίτερες καταστάσεις, καθώς μάθαμε τους αρχηγούς των «Μπλε» και των «Κόκκινων». Παράλληλα δεν έλειψε και η ατάκα-σπόντα που έριξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για προσπάθεια «λαδώματος» από κάποιον παίκτη της «Κόκκινης» ομάδας!

Masterchef spoiler 24/3: Αυτή η ομάδα εξασφαλίζει την ασυλία

Ακόμη και το «λάδωμα» πάντως δεν φαίνεται να έπιασε καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime την ασυλία θα εξασφαλίσει η «Μπλε» ομάδα!

Ιδού και η επιβεβαίωση με το βίντεο της ανακοίνωσης για την Ασυλία

Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση η ομάδα που συγκέντρωσε το υψηλότερο σκορ και θα δειπνήσει μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη στο εστιατόριο ενός πολύ γνώριμου chef; Απόψε στις 21:00, το νέο επεισόδιο του MasterChef.

Ειδήσεις σήμερα

Τι καιρό θα έχει το τριήμερο;

Χαμός με το μπλουζάκι του Ζελένσκι – Βγάζει χρήματα από τις πωλήσεις;

Σταμάτησε πετυχημένη σειρά του Alpha στα ξαφνικά – Τι έχει συμβεί;

Αντετοκούνμπο – Υπερπαραγωγή Χόλιγουντ η ταινία για τη ζωή του! Τρελό ποσό θα κοστίσει!

Exit mobile version