MEDIA

MasterChef: Το χρυσό PIN αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι – Η απίθανη ερώτηση του Κοντιζά

Με την πρεμιέρα του MasterChef να είναι προγραμματισμένη για σήμερα, οι τρεις αγαπημένοι κριτές της εκπομπής μίλησαν για όλα όσα θα δούμε στην κάμερα του Star.

MasterChef: Το χρυσό PIN αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι - Η απίθανη ερώτηση του Κοντιζά
MasterChef: Το χρυσό PIN αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι - Η απίθανη ερώτηση του Κοντιζά
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η 6η σεζόν του MasterChef, της αγαπημένης μαγειρικής εκπομπής του Star αρχίζει σήμερα και όλα τα βλέμματα βρίσκονται σήμερα στραμμένα στην επιστροφή της εκπομπής.

Σε προηγούμενο άρθρο σας κάναμε ένα μίνι αφιέρωμα σε όλους τους προηγούμενες νικητές του διαγωνισμού. Από τον Άκη Πετρετζίκη μέχρι την πρώτη γυναίκα Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού καλούνται πλέον να βρουν το νέο Έλληνα MasterChef ξεκινώντας από τις οντισιόν σήμερα.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν στο «Breakfast@Star» για την σημερινή πρεμιέρα αλλά και όλα όσα θα δούμε στη φετινή σεζόν.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τους κανόνες του παιχνιδιού. Μία νέα μεγάλη αλλαγή φέτος θα είναι η ύπαρξη του «PIN» όπως το ονόμασε. Τι είναι αυτό; Σύμφωνα με τους κριτές, το «PIN» δίνει το δικαίωμα σε κάθε έναν από αυτούς να επιλέξει 1 άτομο από τις οντισιόν το οποίο θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef! Σημαντική αλλαγή όπως την χαρακτήρισε και ο Κουτσόπουλος.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο διαγωνισμό, αν κρίνουμε και από το sneak preview που δόθηκε στον αέρα, αυτό που δε θα αλλάξει σίγουρα είναι οι πλάκες και η καλή σχέση ανάμεσα στους τρείς κριτές. Στο βίντεο 70 δευτερολέπτων βλέπουμε τους αγαπημένους σεφ να «λύνονται» στα γέλια με τα γνωστά τους αστεία να συνεχίζονται για ακόμη μία χρονιά.

MasterChef: Η απίθανη ερώτηση που κάνει ο Κοντιζάς στους παίκτες

Στη συνέντευξη των κριτών αυτό έκλεψε την παράσταση και άλλη μία αποκάλυψη που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ο Κουτσόπουλος ανέφερε πως «για κάποιο λόγο φέτος ο Σωτήρης ρωτάει κάθε παίκτη που μένει, να μένει σε ενοίκιο, αν το έχει αγοράσει, για άγνωστο λόγο. Τους ρωτάει όλους!».

«Μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το real estate» δήλωσε αστειευόμενος ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Έχουν ανέβει πάρα πολύ τα ενοίκια. Έχω τρία παιδιά. Ψάχνομαι ρε παιδιά, κακό είναι;», απάντησε ο Κοντιζάς.

«Καθαρά μαγειρική είναι η ερώτηση», συμπλήρωσε αστειευόμενος με τα γέλια να κατακλύζουν το πλατό.

 

Exit mobile version