MEDIA

MasterChef Twitter 4/4: «Γονάτισε» με τον σφιγμένο Μπόμπαινα, την κηπουρική και την αποδομημένη σαλάτα!

Ρεσιτάλ έδωσαν για μία ακόμη φορά οι πιστοί φαν του ριάλιτι μαγειρικής στην πλατφόρμα σχολιάζοντας τα πάντα με επικό τρόπο!

MasterChef Twitter: Ρεσιτάλ έδωσαν για μία ακόμη φορά οι πιστοί φαν του ριάλιτι μαγειρικής στην πλατφόρμα σχολιάζοντας τα πάντα με επικό τρόπο
MasterChef Twitter: Ρεσιτάλ έδωσαν για μία ακόμη φορά οι πιστοί φαν του ριάλιτι μαγειρικής στην πλατφόρμα σχολιάζοντας τα πάντα με επικό τρόπο
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

MasterChef Twitter 4/4: Στα κορυφαία τρεντ του Twitter έφτασε για μία ακόμη φορά το ριάλιτι μαγειρικής του Star Channel. Όσο οι εβδομάδες κυλούν, οι διαγωνιζόμενοι λιγοστεύουν και έτσι ο ανταγωνισμός κορυφώνεται.

Αυτό «αποτυπώνεται» και στους πιστούς φαν της σειράς που έχουν τις συμπάθειες και τις συμπάθειές τους κι έτσι καθετί που συμβαίνει σχολιάζεται στην πλατφόρμα. Τις περισσότερες φορές με επικό τρόπο.

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα ότι αυτή η εβδομάδα που διανύουμε στο MasterChef θα είναι οικολογική, καθώς οι παίκτες θα έπιαναν τσάπες και φτυάρια για να βγάλουν από έναν μικρό κήπο τις πρώτες ύλες για τα εκλεκτά πιάτα που θα μαγείρευαν.

MasterChef Twitter 4/4: Η Φανή και η… κηπουρική!

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι αναρτήσεις περί κηπουρικής έδιναν κι έπαιρναν, ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε μια σαλάτα… αποδομημένη!

Επίσης πολλές συμπάθειες, αλλά κυρίως αντιπάθειες φαίνεται να έχει η Φανή Ζιώγα που χώρισε το Twitter στα δύο. Πάντως η νικήτρια της αποψινής δοκιμασίας (Δευτέρα 4/4/2022), γεγονός που «πυροδότησε» νέο κύκλο σχολίων.

Στο μεταξύ το Sportime σας παρέθεσε ένα σπαρταριστό Top-10 με τους των πιο ιδιαίτερους παίκτες του MasterChef ever!

MasterChef Twitter 4/4: Δείτε παρακάτω τις πιο επικές αναρτήσεις από το επεισόδιο της Δευτέρας 4 Απριλίου 2022

 

To trailer του επεισοδίου της Τρίτης

Ειδήσεις σήμερα

MasterChef: Top-10 των πιο ιδιαίτερων παικτών (vids)

Τα πάνω-κάτω στο Masterchef

Τηλεθέαση: Και πως να χάσει ο Σασμος;

Μήπως πρέπει αν το σκεφτεί ξανά ο Πογέτ στην Εθνική;

Exit mobile version