MEDIA

MasterChef Twitter: «Κλάμα» με την «Καντίνα της Πόπης» – Αποθέωση από τους τηλεθεατές

Για μία ακόμη ημέρα το Twitter «πήρε φωτιά» με το MasterChef, αυτή τη φορά όμως με τον κόσμο να αποθεώνει την Καλλιόπη.

MasterChef Twitter: Για μία ακόμη ημέρα το Twitter «πήρε φωτιά» με το MasterChef, αυτή τη φορά όμως με τον κόσμο να αποθεώνει την Καλλιόπη.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

MasterChef Twitter: Σπάνια στα σχόλια στο Twitter για το MasterChef, δεν υπάρχουν εντάσεις, διαφωνίες και ποσταρίσματα είτε υπέρμετρης αγάπης είτε υπέρμετρου μίσους.

Αυτή τη φορά όμως η νίκη της Καλλιόπης έλαβε θερμής υποδοχής, από το σύνολο σχεδόν, των χρηστών της πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι αυτή που στο αποψινό (20/5) επεισόδιο είχε την καλύτερη προσπάθεια κι έτσι εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.

«Θα ήθελα πραγματικά να δω την Καλλιόπη τελικό,μπορεί να τα καταφέρει άμα το πιστέψει.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο κανέναν..μη σου πω οτι είναι κ καλύτερη!αρκεί να το πιστέψει!Μπορεί κ να νικήσει το σπουργιτάκι μας!!», γράφει μία χρήστης, ενώ μία άλλη συμπληρώνει: Αυτη η ψυχούλα ποσο bulling παίζει να εφαγε απο τις αρχιμαγειραρες εκει μεσα? Γι αυτό η ψυχολογια του κοριτσιού στα τάρταρα! Ποπακι ειμαστε ολοι μαζι σου να σε στεψουμε κ ΝΙΚΗΤΡΙΑ!!! ❤️❤️❤️❤️».

Ένα τρίτος με χιουμοριστική διάθεση προέβλεψε: «Να τη θα κάνει η Πόπη όταν κερδίσει το MasterChefGR», δείχνοντας μια καντίνα!

MasterChef Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Exit mobile version