MEDIA

MasterChef – Twitter: «Κλάμα» με το «Αυτή η Μαρία είναι ο νέος Μπόμπαινας!» και με τον σωσία του Ζακ Γαλιφιανάκη!

Το MasterChef 7 άρχισε και κάνει θραύση στο Twitter, με τα σχόλια να «καίνε» τους παίκτες, τόσο για της μαγειρικές τους ικανότητες όσο και για τη συμπεριφορά τους.

MasterChef - Twitter: Επικά σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο «καίνε» τους παίκτες, τόσο για τη μαγειρική τους όσο και για όσα λένε.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

MasterChef – Twitter: Το MasterChef είναι και πάλι μαζί μας με τον έβδομο κύκλο του, μέσω του Star Channel και όπως αντιλαμβάνεστε, στο Twitter γίνεται το έλα να δεις!

Ήδη οι φανατικοί του ριάλιτι μαγειρικής έχουν διαλέξει τους αγαπημένους τους, αλλά και αυτούς που… λατρεύουν να μισούν και έχουν ήδη αρχίσει να «σιγοψήνουν» με τα σχόλια τους στην πλατφόρμα.

Μία από τους παίκτες που φαίνεται να έχουν μπει στο «στόχαστρο» είναι η Μαρία από την Κύπρο, την οποία αρκετοί χαρακτηρίζουν ως «ο νέος μπόμπαινας»! Ένας άλλος πάλι παρομοίασε τον Θεόδωρο, με τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ζακ Γαλιφιανάκη και μάλιστα στον ρόλο που έπαιζε στις επικές ταινίες Hangover!

Ένας τρίτος χαρακτήρισε έναν άλλο παίκτη ως τον «…άρχοντα της κρεματομουρμούρας!», ενώ κάποιοι άλλοι χρήστες στάθηκαν στον Οδυσσέα, που έφτιαξε πιάτο με ψάρι, ξεχνώντας το… ψάρι!

MasterChef – Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Exit mobile version