MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αυτό τρέμει η Τασούλα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Διαβάστε όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο».
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια για την Ελισάβετ και τον Γεράσιμο που της στήνει παγίδα

Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Αυτό τρέμει η Τασούλα

Η Αλεξία βρίσκεται σε μεγάλο σοκ ακούγοντας τα νέα για την ανατίναξη του αυτοκινήτου του Βίκου. Ο Θέμης ρωτά τον Λουκά αν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Βίκος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε

Ο Λουκάς του λέει ότι είναι αμφίβολο, καθώς η έκρηξη ήταν μεγάλης ισχύος. Θα καταφέρει να εντοπίσει ο Σταυρίνος τον αδελφό του που κρύβεται στο μοναστήρι; Η Τασούλα τρέμει ότι θα συμβεί μεγάλο κακό ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Ο Γιαννίκος πιέζει τη Θάλεια να του δώσει πληροφορίες για τους υπαίτιους της έκρηξης. Πώς θα αντιδράσει η Αλεξία στην πρώτη προσπάθεια του πατέρα της να της μιλήσει μετά την έκρηξη; Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται μετά την εξέτασή της στον γιατρό.

Η Αλεξία βρίσκει ένα αποδεικτικό στοιχείο που της σβήνει κάθε ελπίδα ότι ο Βίκος είναι ζωντανός.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Exit mobile version