MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Έτσι η Κασσιανη βάζει τέλος στα σχέδια ηγουμένης – Αυξεντίας

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο «πόλεμος» της ηγουμένης και της Κασσιανής βγαίνει εκτός ελέγχου στα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο. Η Κασσιανή εδώ και καιρό έψαχνε έναν τρόπο για να… εκτοπίσει την ηγουμένη από το μοναστήρι, ώστε να αναλάβει εκείνη τη θέση της. Και τελικά τον βρήκε όταν άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της...

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Έτσι η Κασσιανη βάζει τελος στα σχέδια ηγουμένης - Αυξεντίας, στο αγαπημένο σήριαλ του Mega Channel.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο «πόλεμος» της ηγουμένης και της Κασσιανής βγαίνει εκτός ελέγχου στα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο. Η Κασσιανή εδώ και καιρό έψαχνε έναν τρόπο για να… εκτοπίσει την ηγουμένη από το μοναστήρι, ώστε να αναλάβει εκείνη τη θέση της.

Και τελικά τον βρήκε όταν άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της αλήθειας για την Παλιόβρυση. Παράλληλα, με τη βοήθεια του…. συνεργού της, του Μπόγρη, σκαλίζει το παρελθόν της Φιλαρέτης, καθώς η διαίσθησή της της λέει πως αυτή η γυναίκα κάτι κρύβει, αφού όλοι αγνοούν πώς ζούσε πριν ασπαστεί τον μοναχισμό.. .

Η γερόντισσα, από την άλλη, έδειξε από την αρχή πυγμή και απoφασιστικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο mediatime.gr

Exit mobile version