MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει την Κασσιανή χωρίς να πει τίποτε στον Πέτρο

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» θα σας κάνουν να «κολλήσετε».

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει την Κασσιανή χωρίς να πει τίποτε στον Πέτρο, όπως θα δούμε στο σήριαλ του Mega Channel.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» που προβάλλεται στο Mega Channel. Ηδη το Sportime σας αποκάλυψε για το τι ζητά ως αντάλλαγμα η Κασσιανή από τον Γεράσιμο.

Στη συνέχεια της σειράς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 74 του «Μαύρου Ρόδου» θα δούμε την Κύρα να έχει πάθει εγκεφαλικό. Ο Θέμης και τα εγγόνια της βρίσκονται στο πλευρό της. Η έγνοια της, όμως, είναι η Αλεξία και η σχέση της με τον Βίκο.

Στη Γερακιανή, όλο το χωριό βρίσκεται στο μοναστήρι για την ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης. Τα πράγματα, όμως, δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζει η Κασσιανή. Ούτε τα θαύματα.

Η Ελισάβετ μαθαίνει τον πραγματικό λόγο που η Κασσιανή την προσκάλεσε στο κελί της. Θα την αντιμετωπίσει με θάρρος. Στον Πέτρο όμως, δεν θα πει κουβέντα. Ενάντια στον όρκο που έδωσε στη γιαγιά της, η Αλεξία ετοιμάζεται και πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Βίκου.

Η Κασσιανή ζητάει από τον Γεράσιμο το αντίτιμο για τη χάρη που του έκανε.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε το τρέιλερ

Exit mobile version