MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Διακοσάββα

Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο»! Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει ότι σκότωσε το Διακοσάββα!

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε όλες τις μεγάλες ανατροπές που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο»!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: To Μαύρο Ρόδο φέρνει νέες συνταρακτικές σκηνές στα επόμενα επεισόδια, με τη δολοφονία του Διακοσάββα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η νέα σειρά του Mega, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, έχει μπει δυναμικό στο παιχνίδι της του ανταγωνισμού της βραδινής ζώνης σαρώνοντας μάλιστα στην τηλεθέαση.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Διακοσάββα

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον πατέρα του ένα σκοτεινό μυστικό που τον βασανίζει εδώ και χρόνια: αυτός ήταν που… αποτελείωσε τον Διακοσάββα το μοιραίο βράδυ που επιτέθηκε στην Ελισάβετ…

Μάλιστα, σύντομα θα αποκαλύψει στην Ελισάβετ τα πάντα για το επίμαχο βράδυ, με τη φοβερή ομολογία του παιδικού της φίλου να την φέρνει σε φριχτή ψυχολογική κατάσταση.

Τα συναισθήματα και οι μνήμες την κατακλύζουν, την ώρα που ο Λευτέρης προσπαθεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την κόρη του.

Συγκλονισμένος ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στην γυναίκα του την τραγική αλήθεια… Παράλληλα, ο Θέμης μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού με τα κτήματα του μοναστηριού και δείχνει να ενδιαφέρεται.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Μαύρο Ρόδο και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Exit mobile version