MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ προσπαθεί να μπαλώσει την ερωτική συνάντηση με τον Πέτρο

Όλες οι εξελίξεις από τη σειρά Μαύρο Ρόδο και τα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Ελισάβετ προσπαθεί να μπαλώσει την ερωτική συνάντηση με τον Πέτρο
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η σειρά Μαύρο Ρόδο στο Mega η οποία από το πρώτο επεισόδιο της προβολής της έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Χτες, Κυριακή μάλιστα βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για άλλη μία φορά αποδεικνύοντας πως η ιστορία του Πέτρου και της μοναχής Ελισάβετ έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Τα πράγματα σιγά σιγά όμως αρχίζουν να περιπλέκονται. Η Ελισάβετ μπερδεύεται όλο και παραπάνω με όλα όσα συμβαίνουν με τον Πέτρο και αυτά που της λέει η καρδιά της.

Η Ελισάβετ αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια στην Αυξεντία ότι φιλήθηκε με τον Πέτρο. Η είδηση ταράζει την Αυξεντία όμως όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Σαράντος βρίσκεται κοντά τους την ώρα  που συνομιλούν ταράζονται ακόμη περισσότερο.

Η Αλεξία έχει κανονίσει να συναντηθεί με τον Βίκο για να δει τον άντρα με τον οποίο βγαίνει η μητέρα της και καταφέρνει να τον δει.

Ο Μανόλης με την Ευτυχία δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που κρύβει η κόρη τους μέσα στη βαλίτσα της αφότου την έχω αναγκάσει να τους πει.

Ο Σταυρινός προσπαθεί να μάθει ποια είναι τα σχέδια του αδελφού του για αυτόν. Την ίδια ώρα ο Πέτρος καταφέρνει να τρυπώσει το βράδυ στο μοναστήρι και να πλησιάσει την Ελισάβετ. Αυτή νιώθει πως κινδυνεύει ξανά η κουρά της με την ηγουμένη να περιμένει απαντήσεις.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Άγγελος στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσα από το κελί!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα άκρα Θοδώρα – Παύλος για τον Λευτέρη – Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Αλέξια «κλείνει ραντεβού» με τον Βίκο – Αυτός είναι ο λόγος

 

Exit mobile version