MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος πιάνει στα πράσα Γιάννα και Σταυρίνο – Ο Ζαμάφτας έτοιμος για εκδίκηση

Το Μαύρο Ρόδο φέρνει αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια για τον Σταυρίνο και τη Γιάννα.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργος πιάνει στα πράσα Γιάννα και Σταυρίνο - Ο Ζαμάφτας έτοιμος για εκδίκηση
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Σαρωτικό συνεχίζεται το Μαύρο Ρόδο καθώς τα νούμερα της σειράς του Mega έχουν μείνει σχεδόν άθικτα από την… επέλαση του Μουντιάλ στην τηλεθέαση.

Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε και άλλες εξελίξεις στη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. Αυτά όμως δε θα είναι τα μόνα που θα δούμε με τις ανατροπές και τις αποκαλύψεις να μη λείπουν.

Ο Θέμης συνεχίζει να δέχεται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Ο ισχυρός άνδρας μπορεί να συνεχίζει να μη δείχνει τις αδυναμίες του όμως σύντομα θα αρχίσει να νιώθει πραγματική μοναξιά. Η έκρηξη στο μαγαζί του θα τον ταρακουνήσει με το μαγαζί να μένει αναγκαστικά κλειστό. Με την οικογένεια του να βρίσκεται όμως στη Γερακιανή ο Θέμης δεν έχει κανέναν στο πλευρό του.

Ο Σταυρίνος περνάει τη νύχτα με τη Γιάννα και η σχέση τους αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. Ο Γιώργος όμως θα τους πιάσει στα πράσα με την αποκάλυψη της σχέσης τους να φέρνει τα άνω κάτω.

Η Πολυξένη θα το σκάσει μέσα στη νύχτα για να πάει στην Πάτρα. Δε θα είναι όμως η μόνη που θα ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή καθώς και ο Φραγκίσκος φεύγει για την Πάτρα. Η ένταση τους όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει μετά τις αποκαλύψεις για το στοίχημα.

Η Ελισάβετ θα μιλήσει με ειλικρίνεια στην Ηγουμένη προκειμένου να τη βοηθήσει. Ο Βίκος βρίσκει τη Γιάννα στη Γερακιανή την ώρα που ο Ζαμάφτας φτάνει έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του.

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη μαθαίνει για τα λεφτά που έκρυβε ο Λευτέρης

Τηλεθέαση: Χαμός με το Μουντιάλ – Τι έκαναν Μαύρο Ρόδο, Γη της ελιάς

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Δείτε το trailer για το σημερινό επεισόδιο

Exit mobile version