×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Mega: Το διπλό μεταγραφικό μπαμ του Μαρινάκη!


Γεωργία Τσιαρλή

Mega: Το διπλό μεταγραφικό μπαμ του Μαρινάκη!


Το Mega είναι ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο στόχος πλέον για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να εδραιωθεί στα ψηλά στρώματα της τηλεθέασης.

Για να συμβεί αυτό οι υπεύθυνοι του Mega θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τα πιο «βαριά» ονόματα της δημοσιογραφίας, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Αν και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τα κανάλια τους και αν δεν εκπνεύσουν δεν τα «σπάνε», είναι δυο πρόσωπα που ενδιαφέρουν το νέο Mega, σύμφωνα με δημοσίευμα του enimerosi24.gr.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους δύο δημοσιογράφους.

Mega: Οι λόγοι που τους θέλει ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός του ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, ήταν το πρόσωπο που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει -στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών- το κανάλι που θα έφτιαχνε τότε ο επιχειρηματίας.

Η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ, ακύρωσε και τη συνεργασία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1.

Έκτοτε, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και συγκεκριμένα πέρυσι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμαζόταν να πάρει το Mega, δέχθηκε πρόταση από τον επιχειρηματία, αλλά λόγω του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προχώρησε η συνεργασία.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επανέλθει με νέα πρόταση, αφού ο Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο που το θέλει στο νέο Mega.

Για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως διότι εκτιμάει τη δουλειά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ένα πρόσωπο «καθαρό», σοβαρό, και επαγγελματία που ταιριάζει στο προφίλ του νέου Mega όπως το αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας.

Πηγή: enimerosi24.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο InstagramΤελευταία Νέα