MEDIA

Μελίνα Ασλανίδου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον αδερφό της που πέθανε σε ηλικία 20 ετών

Η Μελίνα Ασλανίδου σαν σήμερα το 2000 έχασε τον αδερφό της, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια σπαραχτική σχετική ανάρτηση. 

Μελίνα Ασλανίδου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τον για τον αδερφό της που πέθανε σε ηλικία 20 ετών
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μελίνα Ασλανίδου σαν σήμερα το 2000 έχασε τον αδερφό της, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε σε μια σπαραχτική σχετική ανάρτηση. 

Μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα είναι σήμερα (25/5) για την Μελίνα Ασλανίδου. Πριν από 21 χρόνια η έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της Ανέστης, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Η ίδια φυσικά δεν τον ξέχασε και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία της και…ράγισε καρδιές.

Ειδικότερα έγραψε: «Σαν σήμερα… 25 Μαΐου. Ανέστης Ασλανίδης του Παρασκευά και της Ανατολής… Εσύ πρίγκιπα της καρδιάς μου… Αιώνια η μνήμη σου».

Η ίδια είχε αναφερθεί και παλαιότερα στον πρόωρο χαμό του αδερφού της:

«Ο χαμός του αδερφού μου είναι κάτι που δεν θέλω να το πολυκουβεντιάζω, αλλά ήταν καθοριστική στιγμή στη ζωή μου. Συνέβη το 2000, προτού βγω στη δισκογραφία, και ήταν ουσιαστικά η ώθηση που χρειαζόμουν για να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου, που αλλιώς δεν θα άλλαζα. Γιατί να θέλω να κάνω γκρουπ; Γιατί να θέλω να φύγω από τη Θεσσαλονίκη; Μια χαρά περνούσα.

Έκανα αυτό που αγαπούσα και δεν ήθελα να γίνω σταρ, δεν με απασχολούσε η καριέρα. Εγώ να τραγουδάω ήθελα μόνο. Η ψυχή μου διψούσε να τραγουδά. Η μουσική ήταν ο μόνος χώρος μέσα στον οποίο ένιωθα ασφάλεια και σιγουριά. Όταν τραγουδούσα ήταν σαν να γλιστρούσε όλος ο πόνος από πάνω μου» είχε αναφέρει η τραγουδίστρια.

Η σχετική της σπαραχτική ανάρτηση: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor spoiler 26/5: Ποιος κερδίζει το 2ο έπαθλο στο Ελλάδα – Τουρκία

Survivor – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Με αυτό το σκορ κερδίζουν οι «κόκκινοι»!

Φερνάντο Τόρες: Τάσεις επιστροφής στα γήπεδα!

 

 

Exit mobile version