MEDIA

Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Νέα προβλήματα με την υγεία του φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής και μουσικός Ανδρέας Μικρούτσικος.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές υποφέρει από κολικό νεφρού
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύμφωνα με το ethnos.gr, o Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» λόγω έντονων πόνων. Μάλιστα το ιατρικό προσωπικό  έκρινε απαραίτητο ο γνωστός παρουσιαστής να νοσηλευτεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ταλαιπωρείται από κολικό νεφρού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ταλαιπωρείται γενικότερα από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι είχε ξαναμπεί στο «Ευαγγελισμό».

Τότε ο παρουσiαστής του Big Brother είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, «φλερτάροντας» έντονα με τον θάνατο, όπως είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως είχε γίνει μοριακός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Μικρούτσικος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Alpha για όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα για το πώς βίωσε τον χαμό του αδελφού του Θάνου.

Exit mobile version