MEDIA

Ντέμης Νικολαΐδης: Παραιτήθηκε από το OPEN TV

Δεν θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Open TV ο Ντέμης Νικολαΐδης καθώς όπως προκύπτει παραιτήθηκε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Ντέμης Νικολαΐδης: Παραιτήθηκε από το OPEN TV
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ντέμης Νικολαΐδης και OPEN TV παίρνουν «διαζύγιο» με τη συνεργασία τους να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως βραχύβια.Ο παλαίμαχος άσος φέρεται να είχε διαφωνίες με το κανάλι και έτσι υπέβαλε την παραίτησή του.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν τον παλαίμαχο άσο στην πόρτα της εξόδου ήταν η διαφορά φιλοσοφίας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μεταξύ άλλων ο Ντέμης έβλεπε οτι η οργάνωση της εκπομπής δεν γινόταν όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε θεωρώντας ότι το αποτέλεσμα που θα έβγαινε στον «αέρα» δεν θα ήταν το επιθυμητό.

Ο Ντέμης ήταν ένας από τους παρουσιαστές της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής του Open «Total Football», η οποία για πρώτη σεζόν τα πήγε αρκετά καλά, κάνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μαζί του την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ήταν ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Κατσουράνης, ο δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος και ο πρώην διαιτητής Τάσος Κάκος.

Έτσι όπως προκύπτει ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε υποβάλλει στο κανάλι την παραίτησή του εδώ και μερικές εβδομάδες

Οι άνθρωποι του Open προσπάθησαν  να τον μεταπείσουν και να βρεθεί η «χρυσή τομή», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι οι δύο πλευρές κατέληξαν στο «διαζύγιο».

Exit mobile version