MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός – Εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός - Εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Η συνέχεια είναι αναλόγως καθηλωτική με τα ερωτικά μπερδέματα που θα δούμε στο σήριαλ, ανάμεσα στους ήρωές του.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Χαμός – Εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων

Στα επόμενα επεισόδια, η Σύρμω αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δώσει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του Πασχάλη ενώ η Αμαλία ζητάει από τον Άγη να μείνει μακριά από τη Γεωργία ενώ ο Μάρκος γίνεται έξαλλος μαζί του όταν μαθαίνει ότι της ζήτησε λεφτά.

Το σχέδιο του Αναγνώστου που θα βοηθήσει τον Χρηστίδη να δραπετεύσει, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και η Βικτώρια κάνει μια ακραία επιλογή για να προστατεύσει τον εαυτό της από έναν εχθρό που νιώθει ότι απειλείται σοβαρά.

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν η Ειρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα ενώ η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία και η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Χριστόφορου.

Το σχέδιο της Βικτώριας για τον Θανάση ξεκινά να υλοποιείται, όμως τα εμπόδια που προκύπτουν αναγκάζουν τους εμπλεκόμενους να λάβουν επικίνδυνες πρωτοβουλίες.

Η ηρεμία και η ασφάλεια της Ματούλας δοκιμάζονται για ακόμη μία φορά εξ αιτίας του Θανάση, ενώ ο Σωτήρης βρίσκεται πάλι στο κέντρο των εξελίξεων. Η Λιζέτα αισθάνεται πως οι πιέσεις που ασκεί στον Ντίνο αποδίδουν καρπούς και τον παγιδεύει σε μια περίπλοκη κατάσταση που δε μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία.

Το ενδεχόμενο να πάει ο Ντίνος στην Αμερική τι αντίκτυπο θα έχει στη σχέση του με τη Μιράντα; Ποιος εισβάλλει κρυφά τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων;

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτός είναι ο κρυφός πόθος της Ζαχαρούλας

Ο παράδεισος των κυριών: Το σχέδιο Πασχάλη – Τζένης τινάζεται στον αέρα – Συμφωνία φωτιά για Βικτώρια – Ζήση

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Πασχάλης στα πρόθυρα καταστροφής – Η Αμαλία παίρνει απόφαση ζωής

 

Exit mobile version