MEDIA

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος σε σοκ απο την ανακοίνωση του Χριστόφορου

Στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» η κατάσταση θα «ξεφύγει».

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος σε σοκ από την ανακοίνωση του Χριστόφορου στο σήριαλ που προβάλλει ο ALPHA.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Οριακές καταστάσεις στο σήριαλ «Ο Παράδεισος των κυριών», του ALPHA το οποίο έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην «πίτα» της τηλεθέασης.

Σας αποκαλύψαμε ήδη τον χαμό χαμός με Άγη, Χριστόφορο και Βικτώρια και ότι ο Δονάτος  θα τσακίσει την Μιράντα, αλλά και για το Χριστόφορο που θα «κάνει τσακωτή» τη Βικτώρια κι εκείνη θα «παγώσει».

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Μάρκος σε σοκ απο την ανακοίνωση του Χριστόφορου

Παρακάτω θα διαβάσετε τη συνέχεια που έχει μια άκρως σημαντική εξέλιξη

Επεισόδιο 46: Ο Μάρκος κεραυνοβολείται απ’ την ανακοίνωση του Χριστόφορου, ότι τα παιδιά θα κάνουν αρραβώνα τελικά. Εκεί που πίστευε ότι έχει με το μέρος του, τουλάχιστον τον Μπουραντά, βλέπει ότι πλέον, είναι ο μόνος που δε θέλει αυτή την ένωση…

Η Αμαλία αποφασισμένη να βρει μια λύση για την κατάστασή της, επισκέπτεται για άλλη μία φορά την οικία Βασιλείου για να συναντήσει τον Πάρη… Θα βρει το κουράγιο να του πει όλη την αλήθεια ή θα για ακόμη μια φορά θα επιλέξει να το αντιμετωπίσει μόνη της;

Ο Παράδεισος των κυριών: Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (28/11/2022)

 

Exit mobile version