MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια: Τελος ο Σιμος – Τον βαζει φυλακη η Μιράντα

Η Μιράντα κλείνει τον Σίμο στη φυλακή όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.
Ο παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια: Τελος ο Σιμος – Τον βαζει φυλακη η Μιράντα

Ο παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια: Όπως θα δούμε προσεχώς στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV η Μιράντα θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και θα καταγγέλλει τον Σίμο στην αστυνομία. Αποτέλεσμα θα είναι  ο άνδρας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή.

Σύμφωνα με το myTV, στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ακόμη μία φορά ο Σίμος. Όπως θα δούμε όλοι είναι αναστατωμένοι μετά την πράξη της Βικτωρίας να πυροβολήσει το Χριστόφορο. Ο άντρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Βικτώρια αν και βρίσκεται στη φυλακή προσπαθεί να βρει ένα τρόπο για να πέσει στα μαλακά και να μην εκτίσει μεγάλη ποινή. Έτσι λοιπόν αποκαλύπτει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει.

Όμως όταν ο νεαρός αρνείται να το πιστέψει η Βικτώρια τον προκαλεί λέγοντας του να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει. Στόχος της είναι να επηρεάσει τον Ρένο και να καταγγείλει στις αρχές πως ο Σίμος ήταν συνεργός της.

Πράγματι, ο νεαρός πείθεται και αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τις δράσεις του Σίμου. Φτάνοντας όμως εκεί μπαίνει στο ίδιο γραφείο και ο τελευταίος, γεγονός που πανικοβάλει τον Ρένο.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία ζητάει ξανά απελπισμένη από τον Ντίνο να φύγουν μακριά από όλους. Δεν αντέχει άλλο να ζει μακριά του και ύστερα από όσα έχουνε συμβεί αισθάνεται την ανάγκη να κάνει μία νέα και ουσιαστική αρχή.

Η συζήτηση αυτή δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο Ντίνος αποφασίζει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία.

Λίγο μετά τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν ιδιαίτερα για το Σίμο κι αυτό γιατί η Μιράντα μαθαίνει πως ο νεαρός δεν κατήγγειλε ποτέ το Δημοσθένη, ο οποίος όχι μόνο βοήθησε την Βικτώρια να το σκάσει από τη φυλακή αλλά γνώριζε και το μέρος στο οποίο κρυβόταν.

Η Μιράντα μένει άναυδη καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σίμος εξακολουθεί να καλύπτει τη γυναίκα και τον εραστή της, Μάλιστα έχοντας καταλάβει το ποιόν του Σίμου και γνωρίζοντας πως η Αμαλία τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ντίνο αποφασίζει να δράσει άμεσα προκειμένου να απαλλαγεί η κόρη της από την παρουσία του και να ζήσει ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που αγαπάει.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει όλη την αλήθεια τόσο για το Δημοσθένη όσο και για το Σίμο. Τονίζει μάλιστα πως ο τελευταίος υπήρξε πράγματι συνεργός της Βικτωρίας.

Ο παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια: Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επομενα επεισοδια: Τελος ο Σιμος – Τον βαζει φυλακη η Μιράντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.