MEDIA

Ο Ζάχος Ντρούλινγκ «δάκρυσε» με το «Ζάχο ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή πρόταση από Μαρσέιγ για Μαντσίνι»

Ο Ζάχος Ντρούλινγκ κλήθηκε να σχολιάσει μήνυμα ακροατή που του έλεγε για μεγάλη πρόταση της Μαρσέιγ για τον Μαντσίνι.

Ο Ζάχος Ντρούλινγκ κλήθηκε να σχολιάσει μήνυμα ακροατή που του έλεγε για μεγάλη πρόταση της Μαρσέιγ για τον Μαντσίνι και εκείνος γέλασε.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-2 από τη Ρεν στην έδρα τους για την 3η αγωνιστική του Europa League και ο Ζάχος Ντρούλινγκ ασχολήθηκε με τον… αγαπημένο του Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός μπήκε στο ματς στο 62ο λεπτό όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα και ο γνωστός οπαδός του Άρη έκανε την κριτική του μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι Novibet AllAboutARIS TV στο YouTube.

Στα πρώτα λεπτά της εκπόμπής ο Ζάχος Ντρούλινγκ εκτίμησε πως ο Μαντσίνι δεν πρόκειται να παίξει ποτέ ξανά βασικός στους πράσινους, αφού ο Παλάσιος παίζει τόσο καλά όπως είπε.

Επίσης προς το τέλος ήρθε μήνυμα στο τσατ της εκπομπής το οποίο έγραφε: «Ζάχο ο Παναθηναϊκός λέει έχει πολύ καλή πρόταση από Μαρσέιγ για τον Μαντσίνι…». Μόλις το διάβασε αυτό ο Ζάχος σχεδόν… δάκρυσε από τα γέλια ενώ στη συνέχεια εξήγησε: «Δύο πράγματα. Κι εγώ λέω χθες ότι ήμουν με τη Μόνικα Μπελούτσι! Ένα. Κι αν έχει; Μακάρι να έχει εγώ δεν πρόβλημα. Έχει 50 εκατομμύρια πρόταση για τον Μαντσίνι, αυτό τι σημαίνει;», αναρωτήθηκε ο συμπαθής οπαδός του Άρη».

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο στο 2:10′:20”’ του βίντεο

Exit mobile version