Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στο The Bachelor, όσα χρήματα και να του έδιναν.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε πως δεν θα πήγαινε στο The Bachelor επειδή είναι θέμα αξιοπρέπειας. Ενώ θεωρεί πως αυτό που κάνει ο Αλέξης Παππάς είναι στημένο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στο The Bachelor, όσα χρήματα και να του έδιναν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είναι πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Survivor» έδωσε συνέντευξη και μίλησε εκτός των άλλων για την συμμετοχή του πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά στο The Bachelor.

Στο περιοδικό «ΕΓΩ» είπε αρχικά πως δεν του έκαναν πρόταση να πάρει μέρος στο ριάλιτι του Alpha, όμως αν το έπρατταν δεν θα το δεχόταν, όσα λεφτά και να του πρόσφεραν.

Όπως είπε είναι: «Θέμα αξιοπρέπειας», δεν θα του άρεσε να είναι με τόσα άτομα και να πουλά έρωτα. Στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς, βρέθηκε στο… στόχαστρο του.

Τόνισε πως είδε κάποια αποσπάσματα και του φάνηκε πως ο Παππάς διάβαζε. Πιστεύει ότι ακολουθεί κάποιο σενάριο και πως το όλο concept είναι στημένο.

Σε αντίθεση με ότι έκανε ο Αλέξης στο Survivor, στο οποίο ότι έλεγε, το σκεφτόταν μόνος του.

Τέλος σημείωσε πως του φαίνεται παράξενο που ο Αλέξης Παππάς πήγε στο άλλο άκρο. Δηλαδή από τις δυσκολίες του ριάλιτι που πήραν μαζί μέρος, σ’ ένα άλλο που είναι ιδιαίτερα περιποιημένος και τον διεκδικούν 15-16 γυναίκες.

Για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο The Bachelor, ο Τζέιμς Καφετζής είχε δηλώσει επίσης πως «Δεν θα μου μιλούσε η μαμά μου αν πήγαινα στο Bachelor».