MEDIA

Ραπτόπουλος… απειλεί Σακίλ Ο’ Νιλ: Έλα μπροστά μου να δεις πως το 2.17 γίνεται 1,5 μέτρο!

Ο Κωστής Ραπτόπουλος δηλώνει... ατρόμητος και δεν διστάζει να απειλεί ακόμη και τον Σακίλ Ο' Νιλ, λέγοντας ότι θα τον κάνει με τα... κρεμμυδάκια!

Συνελήφθη την Τρίτη (23/11) ο γνωστός δημοσιογράφος Κωστής Ραπτόπουλος, έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργάζεται, μετά από μήνυση.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολλές φορές, μέσα από τις εκπομπές του, ο Κωστής Ραπτόπουλος έχει προκαλέσει κόσμο να τα βάλει μαζί του. Ο γνωστός δημοσιογράφος γυμνάζεται καθημερινά, δηλώνοντας ότι για την ηλικία του (52 ετών) βρίσκεται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει και μερικά βιντεάκια στο διαδίκτυο στα οποία ο Κωστής Ραπτόπουλος είτε κάνει προπονήσεις σε γυμναστήριο, είτε παίζει ακόμη και μπόξ.

Έτσι δεν είναι τυχαίο που ο γνωστός δημοσιογράφος δηλώνει… ατρόμητος. Τόσο που ακόμη κι αν έπρεπε να τα βάλει με τον θηριώδη Σακίλ Ο’ Νιλ, όχι μόνο δεν θα φοβόταν, αλλά τον έκανε με τα… κρεμμυδάκια!

Δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο «Ραπ». Στην εκπομπή Μαρμίτα όταν κάποιος τηλεθεατής του «πέταξε» το όνομα του Σακίλ, εκείνος έδειξε να μην το γνωρίζει.

Παρά το γεγονός ότι οι συνεργάτες του Μάριος Ασλαμάς, Βασίλης Χατζηνάκος και Νίκος Κουλιανός τον πληροφόρησαν ότι ο «Σακ» είναι ένα θηρίο ύψους 2.17μ. και βάρους άνω των 150 κιλών δεν πτοήθηκε.

Μάλιστα ο Ραπτόπουλος εξήγησε ότι στο αυτοκίνητό του έχει ένα σπαθί με το οποίο θα κάνει… φέτες ακόμη και τον τεράστιο Ο’ Νιλ!

Αφού οι υπόλοιπο του πάνελ άρχισαν να τον «γλεντάνε» ο «Ραπ» παραδέχθηκε τελικά ότι μόνο ένας καρατέκα υψηλού επιπέδου θα μπορούσε να τον αφοπλίσει!

Απολαύστε το παρακάτω απόσπασμα

Exit mobile version