Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός εμποδίζει τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη!

Ο Σασμός έρχεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα επόμενα επεισόδια του δεν πρέπει να χαθούν από τους φανς της σειράς.

Ένας από τους γάμους που θα έφερνε ο Σασμός στα επόμενα του επεισόδια και με την εκκίνηση της δεύτερης σεζόν, θα ήταν ανάμεσα στον Αντώνη και τη Μαρίνα.

Ωστόσο σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, αυτός θα αργήσει να γίνει και μάλιστα αρκετά και δε θα είναι μόνο λόγω του θανάτου του Άγγελου.

Ένα νέο πρόσωπο θα έρθει και θα ανατρέψει όλα όσα γνωρίζουμε και θα φέρει προβλήματα στο ζευγάρι, αποτρέποντας το από τους στόχους του.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τους δυο τους να κάνουν ότι μπορούν για να σταθούν στα πόδια τους, ωστόσο τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός τους στέκεται εμπόδιο!

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν, είναι για ακόμα μία φορά ο Παύλος Βρουλάκης.

Ο Σασμός αλλάζει τελείως με την παρουσία του, αφού θα δημιουργήσει πρόβλημα σε πάρα πολλούς στο νησί, θέλοντας να πάρει την εκδίκηση του.

Μάλιστα ξεκαθαρίζει σε όλους ότι το αίμα που έχει χυθεί μέχρι τώρα, όπως του Πέτρου, θα ξεπλυθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Όπως είναι λογικό τα πράγματα ξεφεύγουν και κανείς δεν περιμένει τα όσα έρχονται στη σειρά του Alpha που ετοιμάζεται να κάνει πάταγο για ακόμα μία φορά στην τηλεθέαση.

Για περισσότερο Σασμό, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.