MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα πηγαίνει κι αυτή στα Γιάννενα – Η Δέσποινα γίνεται το στήριγμα της Μαρίνας

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις δραματικές εξελίξεις του και εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα πηγαίνει κι αυτή στα Γιάννενα - Η Δέσποινα γίνεται το στήριγμα της Μαρίνας
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα πηγαίνει κι αυτή στα Γιάννενα - Η Δέσποινα γίνεται το στήριγμα της Μαρίνας
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σασμός συνεχίζει να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στη τηλεθέαση και τα επόμενα επεισόδια έρχονται για να φέρουν νέες ανατροπές σύμφωνα με το σημερινό «Σασμός spoiler».

Αργυρώ και Μαρίνα έχουν πλέον αλλάξει τόπο και τις βλέπουμε να προσπαθούν να χτίσουν τη ζωή τους στα Γιάννενα. Σύντομα η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Αστέρη και πανικοβάλλεται. Η μητέρα της όμως είναι εκεί στήριγμά της και τη πείθει να μεγαλώσουν μαζί το παιδί.

Η Αργυρώ όμως γνωρίζει και τον Σταύρο ο οποίος πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της και να της σταθεί δίπλα της σε όλα όσα έρχονται στη συνέχεια. Σταύρος και Αργυρώ καταλήγουν έτσι να παντρεύονται και να μεγαλώνουν μαζί το παιδί το οποίο η Αργυρώ ονομάζει Πέτρο.

Η Μαρίνα βρίσκει και αυτή στο πλευρό της ένα στήριγμα, τη Δέσποινα. Μία επίσης χαροκαμένη γυναίκα η οποία έχασε πρόσφατα το γιο της, Πέτρο. Οι δυο γυναίκες ενώνονται από το θρήνο τους και η Δέσποινα η οποία είναι μία καλοκάγαθη γυναίκα προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαρίνα όσο μπορεί. Γεννιέται έτσι μία δυνατή φιλία.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις σε Γιάννενα αλλά και Κρήτη

Ο Σασμός όμως κρύβει πολλές εκπλήξεις ακόμη. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα που φέρνει την ανατροπή στις ζωές των περισσότερων.

Καταρχάς βλέπουμε την Άσπα να ακολουθεί τη ξαδέρφη και τη θεία της και να βρίσκεται και αυτή στα Γιάννενα. Η παρουσία της βοηθάει ιδιαίτερα την Αργυρώ με τις δυο τους να οργανώνουν μάλιστα μία εκδρομή στα Ζαγοροχώρια που θα φέρει εξελίξεις.

Την ίδια ώρα ο Σταύρος εξομολογείται στην Αργυρώ την την ζωή του και όσα έχουν συμβεί στον ίδιο στο παρελθόν τα οποία και καθόρισαν τη ζωή του. Οι δυο τους έρχονται έτσι πολύ κοντά.

Παράλληλα, πίσω στη Κρήτη ο Αντώνης δε μπορεί να πιστέψει ότι είχε τόσο καιρό δίπλα του ένα καρφί στην αστυνομία. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει ποιος ήταν αυτός που βρισκόταν τόσο καιρό μέσα στο τμήμα και μετέφερε πληροφορίες με συνέπεια ο Αντώνης να γίνεται έξαλλος.

Ο Μαθιός απο την άλλη ετοιμάζεται να κάνει τη πιο συνταρακτική αποκάλυψη στο Νικηφόρο, τη σχέση του με την μητέρα του…

Exit mobile version