Σασμός επόμενα επεισόδια: Με τη βία αν κάνεις την αρχή δύσκολα γυρίζεις πίσω - Συγκλονίζει ο φονιάς του Άγγελου

Μία συγκλονιστική εξέλιξη φέρνει ο Σασμός στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου προβολής του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικός συνεχίζει να είναι ο Σασμός όπως μαρτυρούν και τα υψηλά νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση καθημερινά.

Η σειρά του Alpha η οποία έχει αναδειχθεί στον απόλυτο κυρίαρχο της μυθοπλασίας τη φετινή χρονιά οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν.

Όλα όσα θα δούμε μέχρι το φινάλε φέρνουν μεγάλες ανατροπές, συγκινήσεις και αναμένεται να συγκλονίσουν. Νέοι θάνατοι σκορπούν σε θλίψη τους πρωταγωνιστές και η πλοκή μπερδεύεται ξανά από την αρχή ενόψει του δεύτερου κύκλου.

Ο πρωταγωνιστής ενός μεγάλου φονικού που φέρνει την ολική ανατροπή είναι θα είναι ο Κώστας. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα, Δημήτρης Γεωργαλάς μίλησε στον Τηλεθεατή για τον ρόλο του και όλα όσα θα γίνουν μέχρι το φινάλε.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Κώστας δολοφονεί τον Άγγελο

Όπως ανέφερε ο ίδιος για τον αρνητικό ήρωα τον οποίο υποδύεται, ο Κώστας είναι ένας «λούζερ» ο οποίος έχει χάσει τελείως τον προσανατολισμό του μετά τη φυλακή και προσπαθεί να χτίσει μία νέα ζωή βασισμένη στα συντρίμμια της παλιάς του.

Ο ηθοποιός πιστεύει ότι η φυλακή δε θεράπευσε τον Κώστα αντίθετα του άφησε ένα λανθασμένο απωθημένο ότι μπορεί να κερδίσει πίσω την Άσπα.

Η ζήλια του όταν βλέπει ότι είναι με τον Άγγελο όμως τον κυριεύει, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν. Η ζήλια και το θολωμένο του μυαλό είναι αυτά που τον οπλίζουν ώστε να πάρει τη ζωή του Άγγελου.

«Δεν μπορεί πλέον να σκεφτεί με τον καλύτερο τρόπο και πάει συνέχεια προς τον λάθος. Δυστυχώς με τη βία και την παρανομία αν κάνει την αρχή δύσκολα γυρίζεις πίσω», ήταν τα λόγια του.

Τέλος ο ηθοποιός συγκλόνισε αναφέροντας τα δικά του βιώματα με ενδοοικογενειακή βία. «Είναι ώρα να αλλάξουμε τα δεδομένα. Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους να ενοχοποιηθούν αυτοί που ασκούν βία και όχι τα θύματα», ανέφερε για τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του.

Ειδήσεις τώρα

Άγριες Μέλισσες: Έτσι τελειώνει η συγκλονιστική σειρά του ANT1

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος τον Ιούλιο – Όσα θα γίνουν μέχρι τότε

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ολική ανατροπή στο φινάλε του πρώτου κύκλου

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται επεισόδιο έκπληξη μετά το τέλος της σειράς – Τι θα έχει