MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νύχτα πάθους Λευτέρη – Έλενας – Χαμός με την Θοδώρα

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά Σασμός στα επόμενα επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νύχτα πάθους Λευτέρη - Έλενας - Χαμός με την Θοδώρα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νύχτα πάθους Λευτέρη – Έλενας – Χαμός με την Θοδώρα

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, όλο το χωριό ετοιμάζεται για το γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν κι αυτοί τα δικά τους όνειρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, ο Τόλης είναι χαρούμενος που γύρισε στο χωριό ενώ η Στέλλα αναγκάζεται να ομολογήσει στους δικούς της την αλήθεια για τον Φαρμάκη.

Ακόμη, η Αιμιλία βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη, μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της.

Τέλος, η Τζένη με το Νικηφόρο τα βάζουν κάτω να δούνε πού βρίσκονται ενώ ο Μανόλης από τη πλευρά του προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Θοδώρα για την Έλενα, τη στιγμή που ο Λευτέρης πέφτει στα δίχτυα της.
Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Έτοιμη για συγκατοίκηση και γάμο πασίγνωστη πρωταγωνίστρια

Σασμός: Ο Νικηφόρος κάνει ξεκαθάρισμα με τη Νάντια – Η Αιμιλία παίρνει λάθος απόφαση

Σασμός: Ανατροπή! Παραμένουν Πρωτόπαππα – Ήμελλος στον τρίτο κύκλο;

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/50BR-HDMMbo?t=3

 

Exit mobile version