MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις με τον δολοφόνο του Στεφανή στη σειρά «Σασμός».

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Σαρωτικός συνεχίζεται ο Σασμός στον οποίο οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει φωτιά στην τηλεθέαση.

Ο Μαθιός θα ομολογήσει στη Βασιλική ότι εκείνος είναι που σκότωσε τον Στεφανή με τη γυναίκα να καταρρέει. Διώχνει τον Μαθιό από κοντά της ανακοινώνοντάς του πως χωρίζουν. Η Βασιλική όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση με τη ψυχική της υγεία να την οδηγεί ένα βήμα πριν τη ψυχιατρική κλινική.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Μαθιό ότι γνωρίζει την αλήθεια

Ο Μαθιός θα πει στην Καλλιόπη ότι ομολόγησε την αλήθεια στη Βασιλική. Η καπετάνισσα τα χάνει καθώς βλέπει τον κλοιό να στενεύει γύρω από τον γιο της.

Στο μεταξύ ο Σταύρος επιστρέφει και ζητάει από την Αργυρώ να είναι στη ζωή του Πετράκη. Η Αργυρώ όμως εκνευρίζεται και του λέει πως η παρουσία του μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή στον γιο της.

Ο Μαθιός θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αντώνης φτάνει στο σπίτι του και το ύφος τους μαρτυράει πολλά. Ο αστυνόμος τον ρωτάει αν έχει χάσει κάποιο όπλο τώρα τελευταία με τον Μαθιό να παγώνει.

Ο Φραγκιαδάκης ψάχνει ένα στοιχείο για να δέσει την υπόθεση και να αποδείξει την ενοχή του Μαθιού. Θα πει στα ίσα στον Σταματάκη ότι ξέρει πως αυτός είναι ο φονιάς.

Αποφασισμένος να βάλει μέσα τον Μαθιό συνεχίζει τις έρευνες. Αυτή που μπορεί να δώσει το τελειωτικό χτύπημα θα είναι η Βασιλική…

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Δείτε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο με Μαθιό και Νικηφόρο – Αυτή τους χωρίζει

MasterChef spoiler 12/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ομαδική – Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Exit mobile version