MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βγαίνει από την φυλακή – Ο Μανώλης πάει να καταδώσει Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

Ο Σασμός συνεχίζεται φέρνοντας νέες ανατροπές και εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών στα επόμενα επεισόδια.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βγαίνει από την φυλακή – Ο Μανώλης πάει να καταδώσει Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές ο Σασμός ο οποίος «πετάει» στη κορυφή στη τηλεθέαση καθημερινά. Στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις που θα καθορίσουν το μέλλον των πρωταγωνιστών.

Σιγά σιγά βλέπουμε την Αργυρώ με το Σταύρο να έρχονται όλο και πιο κοντά. Μέχρι να της κάνει πρόταση γάμου βέβαια θα περάσει ένα εύλογο διάστημα. Όλα αυτά την ώρα που ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και αναμένει τη δίκη του σε ενάμιση χρόνο.

Μέχρι τότε πολλά θα αλλάξουν στη σειρά του Alpha. Ο Μαθιός αποκαλύπτει στο Νικηφόρο τη σχέση του με τη μητέρα του. Αυτός, αν και σοκαρισμένος, αποδέχεται τελικά τη σχέση των δύο με τον Μαθιό να τον ευχαριστεί για τη στάση του. Έτσι, Μαθιός και Βασιλική φεύγουν για το πολυπόθητο διήμερο που κανόνιζαν μήνες τώρα.

Την ίδια ώρα όμως, στα κυκλώματα της νύχτας ο άντρας με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος» ή κατά κόσμο Λουκάς Κεραμιανός, ετοιμάζει τη διαφυγή του από τη Κρήτη καθώς τον αναζητά τόσο η αστυνομία όσο και ο Καραπάνος ο οποίος έχει βάλει να τον σκοτώσουν. Αστυνομία και Καραπάνος συνεργάζονται για τον εντοπισμό του.

Παράλληλα, ο Μανώλης μετά τις παροτρύνσεις της Κλαίρης, αποφασίζει να πει τα πάντα στην αστυνομία για όσα είδε τη μέρα της δολοφονίας του Στεφανή. Πηγαίνει έτσι στο αστυνομικό τμήμα του Αντώνη αποφασισμένος να καταδώσει τον Μαθιό για το φονικό!

Όμως εκεί τον περιμένει μία μεγάλη έκπληξη. Ο Αμερικάνος συλλαμβάνεται και κάτω από τις πιέσεις του Αντώνη αλλά και το φόβο του Καραπάνου οδηγείται σε μία απρόσμενη εξέλιξη για όλους: ομολογεί το φόνο του Στεφανή!

Ο Μανώλης φεύγει σαστισμένος προτού ομολογήσει οτιδήποτε. Καλλιόπη και Νικηφόρος ψάχνουν ανάστατοι να βρουν τον Μαθιό με τη Βασιλική. Ο Καραπάνος μεταφέρει τα νέα στον Αστέρη ο οποίος νιώθει όλο το βάρος του φόνου του Πετρή να τον πλακώνει καθώς έχει πλέον αποδειχτεί η αθωότητά του.

Ο Αντώνης κάνει έκπληξη στη Μαρίνα και τη βρίσκει στα Γιάννενα. Η Καλλιόπη βάζει σε σκέψεις τη Βασιλική που θα τη ταράξουν ακόμη περισσότερο καθώς ήδη απορεί για τον φονιά του άντρα της.

Διαβάστε επίσης: Μαζί Στέλλα και Γεράσιμος – Πρόταση γάμου του Σταύρου στην Αργυρώ

Σασμός επόμενα επεισόδια: Έτσι θα γίνει η αποφυλάκιση του Αστέρη

Με τις εξελίξεις να τρέχουν σε κάθε μέτωπο, ο Αστέρης είναι ο μόνος που βρίσκεται στάσιμος στη φυλακή. Οι εξελίξεις για αυτόν έρχονται 1,5 χρόνο μετά όταν και ετοιμάζεται να γίνει η δίκη του.

Ο κλοιός γύρω του έχει στενέψει και δε μοιάζει να μπορεί να γλιτώσει τη καταδίκη. Η Αργυρώ επιστρέφει στη Κρήτη με το παιδί του και παρίσταται στη δίκη. Θέλει να τον δει να πληρώνει για τον θάνατο του αδερφού της παρόλο που ακόμη έχει αισθήματα γι’ αυτόν.

Κι ενώ όλα δείχνουν σίγουρη καταδίκη ένα πρόσωπο κλειδί εμφανίζεται για να φέρει την ανατροπή. Η Σεμίνα εμφανίζεται τελικά για να δώσει στο φως όλα όσα είδε από τη στιγμή του φονικού ως η μόνη αυτόπτης μάρτυρας.

Αποκαλύπτει στο δικαστήριο πως ο Αστέρης σκότωσε καταλάθος τον Πετρή και πως ήταν ένα ατύχημα καθώς ο Αστέρης βρισκόταν σε άμυνα. Οι δικαστές αθωώνουν τον Αστέρη. Η Αργυρώ σπαράζει ενώ η Καλλιόπη χαίρεται. Ο Αστέρης επιστρέφει αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά τη ζωή του…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης βγαίνει από την φυλακή – Ο Μανώλης πάει να καταδώσει Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα