MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο εφιάλτης του Μανώλη θα ανατρέψει τα πάντα

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο εφιάλτης του Μανώλη θα ανατρέψει τα πάντα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime η Στέλλα θα γνωρίσει έναν νέο έρωτα.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συζητηθεί στο χωριό καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθεί ο Μανώλης.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο εφιάλτης του Μανώλη θα ανατρέψει τα πάντα

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε.

Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Η Βασιλική ετοιμάζεται χαρούμενη για το γεγονός ότι θα βρεθεί νύφη στο πλάι του μοναδικού άντρα που αγάπησε σε όλη της τη ζωή.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται και αυτός μαζί της και μάλιστα είναι αυτός που θα τη συνοδέψει στην εκκλησία για να την παραδώσει στον γαμπρό.

Στο ίδιο μέρος βρίσκεται και ο Μανώλης ο οποίος όμως τρώγεται από τις ενοχές του. Μέσα του θέλει πολύ να μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή όμως ξέρει ότι αν ανοίξει το στόμα του θα καταστραφεί η ζωή του καλού του φίλου Νικηφόρου.

Στο τέλος οι τύψεις και οι ενοχές για την συγκάλυψη του φόνου υπερνικάνε.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

Exit mobile version