MEDIA

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε νυφικό και μας… έκαψε! – Τα σενάρια που προκύπτουν

Ο Σασμός θα έχει πολλές ανατροπές και η Ευγενία Σαμαρά που ντύθηκε... νύφη είναι μια από αυτές! Μας έκαψε!

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε νυφικό και μας... έκαψε! - Τα σενάρια που προκύπτουν
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Σασμός συνεχίζεται να προβάλλεται στον ALPHA και αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά στην prime time zone του καναλιού. Βασικό συστατικό της επιτυχίας του; Οι ανατροπές.

Σε μια από αυτές, η Ευγενία Σαμαρά ή όπως την ξέρουμε στη σειρά, Στέλλα Καμαριωτάκη, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Σας… κάψαμε; Λογικό, καθώς στη σειρά βλέπουμε ότι η Στέλλα έχει χωρίσει με τον Ορφέα Αυγουστίδη (Αστέρη Σταματάκη), ο οποίος είναι ερωτευμένος με την Χριστίνα Χειλά που υποδύεται την Αργυρώ Βρουλλάκη. 

Σασμός: Το αινιγματικό μήνυμα από την Ευγενία Σαμαρά

Μάλλον τα πράγματα θα περιπλέξουν σύντομα, καθώς η Ευγενία Σαμαρά πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φοράει νυφικό, με την αινιγματική και προβοκατόρικη λεζάντα «Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των τηλεθεατών του Σασμού. Στελλίτσα Καμαριωτάκη, νυφούλα. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ».

Αυτά έγραψε η Ευγενία Σαμαρά και μας άφησε… σέκους! Τα σενάρια, πολλά. Λέτε να ξανασμίξει με τον Αστέρη; Εξάλλου και η Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη), η μητέρα του Αστέρη, συμπαθεί πολύ τη νύφη της.

Λέτε να έχουμε άλλο πρόσωπο στη ζωή της Στέλλας; Κάποιον γνωστό ή κάποιον που δεν έχουμε δει ακόμα; Αχ, πολλές οι απορίες και αρχίζει και με πλημμυρίζει η αγωνία!

Το σίγουρο είναι ότι θα ανακαλύψουμε πολύ σύντομα.

Exit mobile version