MEDIA

Σασμός: Ο Μαθιός πάει…στο Star Channel

«Σασμός στο TractioN! Ο Δημήτρης Λάλος οδηγεί το νέο Kia Sportage με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή»!

«Σασμός στο TractioN! Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό, οδηγεί το νέο Kia Sportage με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή»!
«Σασμός στο TractioN! Ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό, οδηγεί το νέο Kia Sportage με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή»!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σασμός στο… τιμόνι! Ή μάλλον για την ακρίβεια ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, ο «Μαθιός» της αγαπημένης σειράς του Alpha στο Traction!

Ένας από τους πιο δημοφιλής και γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας μια εξαιρετική ερμηνεία ως «Μαθιός» στη σειρά «Σασμός», φιλοξενήθηκε στο TractioN την εκπομπή για το αυτοκίνητο την οποία παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής.

Η συνάντηση ανάμεσα στους δύο «πρωταγωνιστές» έλαβε χώρα στο σαλόνι του ολοκαίνουργιου Kia Sportage.

Ένα αυτοκίνητο, που εντυπωσιάζει με την ολοκληρωμένη και ολόπλευρη ποιότητά του, την άνεση, την ευχρηστία, τον πλούσιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Η γνωριμία με το Kia Sportage αποδεικνύεται μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο διεκδικεί δικαίως μια θέση στην κορυφή μεταξύ των πλέον ελκυστικών, από κάθε άποψη, SUV της σημερινής αγοράς.

Και, όπως τα κεφάλια γυρίζουν ενστικτωδώς οπουδήποτε εμφανίζεται ο Δημήτρης Λάλος, το ίδιο συμβαίνει από οπουδήποτε περνά το Kia Sportage με τα λογότυπα του TractioN!

Exit mobile version