Ο Σασμός έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. O Μιχάλης Αεράκης, ή αν προτιμάτε ο «Παπα-Μιχάλης» μίλησε για όλα!

Ο «Παπά - Μιχάλης» του «Σασμού» μάς αποκαλύπτει τα μυστικά όλου του χωριού!

H σειρά του Alpha, Σασμός, έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Οι φιγούρες της σειράς είναι αυτό που λέμε μια και μια. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Μιχάλης Αεράκης, ή αν προτιμάτε ο «Παπα-Μιχάλης».

Ο ρόλος του ιδιαίτερα αγαπητός. Και πέρα από αυτό αναμένεται να είναι και καταλυτικός. Ο ίδιος βέβαια λίγο έλειψε να είναι παπάς και στην πραγματική του ζωή, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day.

«Όταν ήμουν 15 χρόνων με είχε πείσει ο παππούς μου να γίνω Παπάς. Ο πατέρας μου δεν το ήθελε και δεν το θεωρούσε καλό. Όταν του το είπα έφαγα το πρώτο σκαμπίλι της ζωής μου. Μου είπε “μην το ξανακούσω”. Έγινα ηθοποιός εκεί που ήταν να γίνω Παππάς», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αρχικά ο παπάς του χωριού ονομαζόταν Παπα-Γρηγόρης, όμως ο ίδιος ζήτησε την αλλαγή του ονόματος προς τιμήν του παππού του, που ήταν παππάς. Μάλιστα, όπως είπε στην ερμηνεία του αντιγράφει τον παππού του.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της σειράς: «Θα μαθευτούν όλα στην πορεία, τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο παπάς είναι ένας ακροβάτης σε αυτή τη μικρή κοινωνία και προσπαθεί να ισορροπήσει τα πάθη, τις αντιθέσεις, τα μυστικά και τις έκρυθμες καταστάσεις, γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει ηρεμία και αγάπη στο χωριό. Ο παπάς θα παίξει στην πορεία της σειράς έναν πολύ σημαντικό ρόλο για τον “Σασμό”», δήλωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο παπάς στη σειρά Σασμός

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο