MEDIA

Σασμός Spoiler: Έρχονται τεράστιες αποκαλύψεις – Όλα ανατρέπονται!

Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Σασμός. Έρχονται μεγάλες ανατροπές.

Σασμός Spoiler
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός Spoiler: Βασιλική και Στεφανής έρχονται σε τεράστια σύγκρουση στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» του Alpha… H Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη για το μέλλον Αστέρη – Αργυρώς.

Ο απαγορευμένος έρωτας των δύο τελευταίων συνεχίζεται και επικεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σειρά.

Η Αργυρώ θα πάει σε δεύτερο ραντεβού με τον Αστέρη, ένα ραντεβού που δεν είναι προμελετημένο, αλλά έκπληξη από τον ίδιο.

Παράλληλα, η Βασιλική μαθαίνει πως ο Στεφανής την απατάει με την Άσπα, την ξαδέρφη της Αργυρώς, και ο Μαθιός λέει ψέματα στη Βασιλική για να τον καλύψει. Επιπλέον, την Άσπα αρχίζει να υποψιάζεται ο σύζυγός της, ο καντινιέρης.

Στη συνέχεια της σειράς ο Στεφανής θα πεθάνει και ο Πέτρος, ο αδελφός της Αργυρώς, θα βρεθεί στον ανακριτή. Λόγω μιας διαμάχης που θα έχουν στο καφενείο, όλοι θα νομίζουν πως αυτός τον σκότωσε.

Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, αναφέρει για τον ρόλο της Αργυρώς και τη συνέχειά του:

«Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και πώς. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια. εν είναι όλα εύκολα. Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό. Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται τα πάντα σχεδόν στην ξαδέλφη της την Άσπα. Αυτή είναι το αποκούμπι της και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της».

Exit mobile version