MEDIA

Σασμός spoiler: Η Στέλλα θα κρατήσει το παιδί!

Στον Σασμό ο Μαθιός ζητά από την μάνα του τον λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Ενώ η Στέλλα αποφασίζει τελικά να κρατήσει το παιδί.

Σασμός spoiler: O «Σασμός» συνεχίζει να συναρπάζει και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην σειρά του ΣΚΑΪ.με την Στέλλα να κρατάει το παιδί
Καταιγιστικές εξελίξεις...
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σασμός spoiler: O «Σασμός» συνεχίζει να συναρπάζει και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην σειρά του Alpha, με την Στέλλα να κρατάει το παιδί.

Σασμός spoiler: Μία από τις κύριες εξελίξεις στην πλοκή του σίριαλ λοιπόν, είναι πως η Στέλλα αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να κρατήσει το παιδί.

Τι θα δούμε σε επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός , που τις ακούει , ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα!

Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη κ βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (7/10, 21:00):

Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!

Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο.

Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει.

Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά.

Exit mobile version