MEDIA

Σία Κοσιώνη: Γκρίνια για καύσωνα και κορονοϊό! (pic)

Η Σία Κοσιώνη μέσα από το Instagram εξέφρασε τα παράπονα της γιατί σήμερα (16/5) είχε τα γενέθλια της και δεν μπορούσε να κάνει πάρτι λόγω κορονοϊού.  Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ μέσα από το Instagram μας αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά παράλληλα μοιράστηκε τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι...

Σία Κοσιώνη
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Σία Κοσιώνη μέσα από το Instagram εξέφρασε τα παράπονα της γιατί σήμερα (16/5) είχε τα γενέθλια της και δεν μπορούσε να κάνει πάρτι λόγω κορονοϊού

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ μέσα από το Instagram μας αποκάλυψε την ηλικία της, αλλά παράλληλα μοιράστηκε τον εκνευρισμό της για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει πάρτι.

Η φωτογραφία της είναι από τα χέρια του γιου της, Δήμου Μπακογιάννη- «ανακοινώνει» ότι για εντελώς… πρακτικούς λόγους θα γιορτάσει τα 40 της χρόνια, ξανά του χρόνου.

Η Σία Κοσιώνη γράφει: «Η κατάσταση έχει ως εξής: Γίνομαι 40, είναι Σάββατο, έχει καύσωνα και δεν μπορώ να κάνω πάρτι. Συνεπώς, με δημοκρατικές διαδικασίες τα ακυρώνω και θα ξαναγίνω 40 του χρόνου! Ευχαριστώ!».

Exit mobile version