ΣΚΑΪ

Ο σχεδιασμός του καναλιού απέτυχε

Τα σχέδια στον ΣΚΑΪ άλλαξαν αφού ο Aνδρέας Γεωργίου δεν θα τηρήσει τον αρχικό προγραμματισμό, που συμφώνησε με το κανάλι.

Οι «8 λέξεις» ξεκίνησαν τον Οκτώβριο ενώ μαζί με τους συνεργάτες του, Βάνα Δημητρίου στο σενάριο και Κούλλης Νικολάου στην παραγωγή, ετοίμαζαν για το δεύτερο μέρος της σεζόν τη σειρά «Famagusta».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM 2 spoiler: Ακυρώνεται η αποχώρηση αυτής της παίκτριας!

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του «My TV» η σειρά δε θα μεταδοθεί καθόλου την φετινή σεζόν με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να θέλουν να ρίξουν το βάρος στο θρίλερ του δημιουργού που ήδη προβάλλεται στο κανάλι.

Έτσι, στο κανάλι θα δώσουν τη δυνατότητα στους συντελεστές της σειράς να έχουν έναν ολόκληρο χρόνο ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η δεύτερη σειρά τους με τον νέο προγραμματισμό να τοποθετεί τη σειρά μέσα στη σεζόν 2020-2021.

Όλη η νέα πολιτική του ΣΚΑΪ που έδειχνε ότι θα ρίξει το βάρος του στη μυθοπλασία φαίνεται ότι απέτυχε με δύο προγραμματισμένες σειρές να κόβονται πριν φύγει ο Οκτώβριος με τον σταθμό να ετοιμάζει ξανά στροφή προς τα ριάλιτι με πρώτο και καλύτερο το νέο «Big Brother».

πηγή: dailymedia.gr