ΣΚΑΪ: Ζητάει ανακωχή από τον Γιώργο Τσαλίκη για το Big Brother!

Το κανάλι του ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιχειρεί ανακωχή μετά την ηχηρή ρήξη με τον Γιώργο Τσαλίκη για την παρουσίαση του Big Brother!

Ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει για την υπόθεση του ΣΚΑΪ και του Γιώργου Τσαλίκη καθώς μετά την μεγάλη ρήξη των δύο πλευρών φαίνεται πως πάμε για ανακωχή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετάδωσε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου στο MEGA, το ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιχειρεί να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά του Τσαλίκη μετά τα όσα ακολούθησαν της καταγγελίας του συμβολαίου του.

Ο τραγουδιστής ήταν αρχικά ο εκλεκτός του καναλιού για την παρουσίαση του Big Brother 2 όμως τελικά το τηλεοπτικό κοινό είδε να παρουσιάζουν το παιχνίδι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η  Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Τσαλίκη που αποφάσισε να καταθέσει αγωγή αξιώνοντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και από ότι φαίνεται αυτό άσκησε πίεση στο κανάλι που πλέον αναζητεί μια συμβιβαστική λύση, κάνοντας του παράλληλα μια δελεαστική πρόταση.

Η πρόταση αυτή σύμφωνα πάντα με τα όσα ειπώθηκαν στο πάνελ της εκπομπής του Mega, αφορά μια θέση στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer», χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να το παρουσιάσει ο ίδιος.

Το μόνο που μένει πλέον είναι πως θα αντιδράσει ο Γιώργος Τσαλίκης σε αυτή την κίνηση του ΣΚΑΪ και αν θα υπάρξει εν τέλει ανακωχή ανάμεσα τους.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη: