MEDIA

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Ξεκάθαρος νικητής

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Η αθλητική τριπλέτα της Κυριακής, ωστόσο μόνο ένας είναι ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης.  Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Κάθε Κυριακή σχολιάζουν την αθλητική δράση των πλέι οφ της Super League 1. Η αθλητική εκπομπή του Open TV έκοψε πρώτη το νήμα στην κούρσα της τηλεθέασης το...

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή:
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Η αθλητική τριπλέτα της Κυριακής, ωστόσο μόνο ένας είναι ο νικητής στη μάχη της τηλεθέασης. 

Σούπερ Μπάλα- Total Football- Αθλητική Κυριακή: Κάθε Κυριακή σχολιάζουν την αθλητική δράση των πλέι οφ της Super League 1.

Η αθλητική εκπομπή του Open TV έκοψε πρώτη το νήμα στην κούρσα της τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής (5/7). Το Total Football με την Χριστίνα Βραχάλη και τον Πάνο Βόγλη στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 5,04%, ενώ στο δυναμικό κοινό 5,43%.

Στη δεύτερη θέση του δυναμικού κοινού βρίσκεται το Mega, με την Σούπερ Μπάλα να έχει 4,11% (18-54) και 3,74% στο γενικό σύνολο.

Η Αθλητική Κυριακή είναι κλασσική αξία για πολλούς και γι αυτό άλλωστε στο γενικό σύνολο έχει πολύ υψηλά ποσοστά.

Αυτή την Κυριακή η αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ μέτρησε 4,57% της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 2,14% στο δυναμικό κοινό.

Exit mobile version