MEDIA

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον ψάχνει η αστυνομία για να τον συλλάβει!

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται από την αστυνομία για να συλληφθεί.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον ψάχνει η αστυνομία για να τον συλλάβει!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτοιμος να λογοδοτήσει για όσα έχει κάνει, για το revenger porn και όλες τις κοπέλες που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και πρώην του Ράδιο Αρβύλα, αναζητείται από την αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί.

Μία νεαρή κοπέλα λοιπόν, έκανε καταγγελία στην οποία αναφέρει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε ερωτική σχέση μαζί της και έπειτα ανήρτησε χωρίς η ίδια να το ξέρει, βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις.

Έτσι, άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες, αφού η κοπέλα φαίνεται να έδωσε στις αρχές και λινκ που παραπέμπουν στα βίντεο αυτά.

Μάλιστα το αδίκημα αυτό είναι διαρκές και θα πρέπει να περάσει αυτόφωρη διαδικασία, γι αυτό και τον ψάχνουν οι αστυνομικοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που μίλησε το πρωί στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», με πρώην συντρόφους του γνωστού παρουσιαστή.

Πραγματικά και μόνο αυτή η είδηση φέρνει αηδία και μόνο σοκαρισμένος μπορεί να είναι όποιος παρακολουθεί στενά την υπόθεση αυτή.

https://youtu.be/a2WCVkDbRkg

 

Exit mobile version