MEDIA

Στεφανία: «Νιώθω τόσο υπέροχα που κράτησα την όμορφη ελληνική σημαία» (vid)

Περήφανη που είναι Ελληνίδα και που κράτησε την ελληνική σημαία στον διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε η 18χρονη τραγουδίστρια.

Περήφανη που είναι Ελληνίδα και που είχε την τιμή να κρατήσει την ελληνική σημαία στον διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε ο Στεφανία Λυμπερκακάκη.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Περήφανη που είναι Ελληνίδα και που είχε την τιμή να κρατήσει την ελληνική σημαία στον διαγωνισμό της Eurovision δήλωσε ο Στεφανία Λυμπερκακάκη.

Ολο το διάστημα από τη στιγμή που ορίστηκε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2021, η Στεφανία Λυμπερακάκη δεν σταμάτησε να εκφράζει την αγάπη και την περηφάνια της για την Ελλάδα.

Με το τραγούδι «Last Dance» η Στεφανία κατέλαβε την 10η θέση στη Eurovision μετά από μια εξαιρετική και πληθωρική εμφάνιση.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/5), μία ημέρα περίπου μετά το τέλος του μουσικού διαγωνισμού, η Στεφανία, προέβη σε μια ανάρτηση με τη οποία τόνισε το πόσο τιμητικό ήταν να κρατά την όμορφη ελληνική σημαία όπως την χαρακτήρισε.

«Ένιωσα τόσο υπέροχα κρατώντας αυτή την όμορφη ελληνική σημαία και να την ανεμίζω. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την υποστήριξή σας!!!. Σημαίνει τον κόσμο ολόκληρο για εμένα», έγραψε στο εξαιρετικό της μήνυμα η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Κι εμείς από την πλευρά μας να γράψουμε ότι σαν Έλληνες είμαστε πολύ περήφανοι όταν ελληνόπουλα που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό αγαπούν  τόσο πολύ την Ελλάδα και το εκφράζουν περίτρανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τένις: Το σήκωσε στη Λυόν ο Τσιτσιπάς! 

Survivor: Αυτό είναι το τραγούδι που αφιέρωσε ο Τζειμς στο Νίκο Μπάρτζη

Exit mobile version