MEDIA

Survivor 21/4: Πατέρας Τζέημς Καφετζή: «Ο Παππάς τον ζηλεύει, ο γιος μου δεν τον φοβάται»

Ο Πατέρας του Τζέημς Καφετζή μίλησε σε εκπομπή του Open για την πορεία του γιου του, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 21/4
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Survivor 21/4: Ο Πατέρας του Τζέημς Καφετζή μίλησε σε εκπομπή του Open για την πορεία του γιου του, μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 21/4: O Aλέξης Παππάς θέλει ο Τζέημς Καφετζής, να βγει από το ριάλιτι επιβίωσης και γι’ αυτό έχει καταστρώσει ένα σχέδιο.

Ο πατέρας του τελευταίου φιλοξενήθηκε στο Open και δήλωσε για τον γιο του: «Μια χαρά είναι ο Τζέημς Καφετζής μέσα στο παιχνίδι, αν δεν τον… φάει ο Παππάς μια χαρά είναι».

Για τους λόγους που δέχεται επίθεση από τον Αλέξη Παππά σημειώνει: «Τον ζηλεύει δεν το καταλαβαίνεις;… O μικρός είναι πιο έξυπνος από τον Παππά και για αυτόν τον λόγο τον… κυνηγάει»

Όσο για το ενδεχόμενο ο Τζέημς να φοβάται τον Παππά απάντησε: «Να φοβηθεί ο Τζέημς τον Παππά;… είναι δυνατόν να γίνει ποτέ αυτό;… εδώ δεν φοβήθηκε στον Ατλαντικό τόσα που πάθαμε, φουρτούνα, κύματα, πόσες μέρες, τον Παππά θα φοβηθεί».

Τέλος ανέφερε: «Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στο Λονδίνο. Εγώ ήμουν βατραχάνθρωπος στον στρατό γι’ αυτό πήγε στο Survivor για να αποδείξει πως αντέχει και αυτός.

Ο Τριαντάφυλλος είναι καλό παιδί αλλά τον έχει παρασύρει ο Παππάς. Όταν βγουν από το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνουν παρέα με τον Τζέημς αλλιώς δεν θα κάνουν στο νησί μας».

Survivor trailer 21/4: Κοροϊδεύουν τον Τριαντάφυλλο – «Το είδα κι αυτό, το έζησα κι αυτό» (vid)

Survivor προτεινόμενοι spoiler 21/4: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version