MEDIA

Survivor 23/3: Σαγαπάω απλά – ο Χρήστος Δάντης περίμενε την Ασημίνα για να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι

Survivor 23/3: Το «Σ'αγαπάω απλά» έκανε πρεμιέρα στο Survivor, τρέλανε την Ασημίνα και ήδη έχει γίνει viral
Survivor 23/3: Σαγαπάω απλά – ο Χρήστος Δάντης περίμενε την Ασημίνα για να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι

Survivor 23/3: Σ’ αγαπάω απλά. Το νέο κομμάτι του Χρήστου Δάντη δεν έκανε πρεμιέρα ούτε στο YouTube, ούτε στο Spotify, αλλά στο Survivor.

Συνήθως, όταν καλλιτέχνες του διαμετρήματος του Χρήστου Δάντη βγάζουν νέο κομμάτι, το δίνουν αποκλειστικά σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ή σε κάποια πλατφόρμα.

Ωστόσο, ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την χαρακτηριστική χροιά, πήγε την προώθηση ένα βήμα παραπέρα.

Θα μας πείτε, εδώ ολόκληρη εταιρία ηλεκτρονικών συσκευών ιαπωνικής προέλευσης έκανε τα δικά της με smartphones και προτζέκτορες.

Ένα τραγουδάκι μας πείραξε; Όχι φυσικά. Διότι κούμπωσε μαζί με το πιο εμπορικό τηλεοπτικό προϊόν στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια: Το Survivor.

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η παίκτρια των Κόκκινων, Ασημίνα Χατζηανδρέου, διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή εδώ και αρκετούς μήνες.

Η απόσταση πολλές φορές διαβρώνει τις σχέσεις, αλλά να που ο Χρήστος Δάντης έκανε πράξη το «μ’έναν σμπάρο, δύο τριγώνια».

Οι Κόκκινοι κέρδισαν το αγώνισμα επικοινωνίας και ως έπαθλο, η Ασημίνα θα άκουγε το ηχητικό μήνυμα που της είχε αφήσει ο Χρήστος.

Πάτησε το play και μετά από ένα όμορφο ερωτικό μήνυμα, άκουσε το ρεφρέν από το νέο του τραγούδι, το οποίο έχει τίτλο όλο νόημα.

Το «Σ’αγαπάω απλά» έκανε πανελλαδική πρώτη μέσω του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τρέλανε την Ασημίνα και πλέον έχουμε μια ακόμα κομματάρα να ακούμε για ερωτευμένους.

Το ότι περίμενε λοιπόν την Ασημίνα για να το δημοσιεύσει και στα υπόλοιπα social media υποδηλώνει το πόσο τη σκέφτεται και πόσο αγαπάει τη σύντροφό του.

Survivor 23/3: Το τραγούδι του Χρήστου Δάντη

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Άγιος Έρωτας: Εξέλιξη-σοκ με τον Αργύρη!

Η σειρά «Άγιος Έρωτας» πλησιάζει προς το τέλος της για αυτή τη σεζόν, με καταιγιστικές εξελίξεις και γεγονότα που σοκάρουν! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Media
Media: Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Departure: Μυστήριο στον αέρα – Το Netflix επενδύει σε αεροπορικό θρίλερ

Η σειρά Departure είναι ένα καναδικό θρίλερ μυστηρίου που κέρδισε πρόσφατα το ενδιαφέρον του κοινού μέσω του Netflix

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Ginny & Georgia: Γιατί η τρίτη σεζόν είναι η πιο ώριμη ως τώρα

Η τρίτη σεζόν του «Ginny & Georgia» αποτελεί την πιο ώριμη και συναισθηματικά φορτισμένη

Media
Media: Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Dragons’ Den Greece: Ρεκόρ επενδύσεων και τηλεθέασης στον 3ο κύκλο!

Ο τρίτος κύκλος του Dragons’ Den Greece ρίχνει αυλαία με επενδύσεις 3.031.000€, σχεδόν 1,4 εκατομμύρια τηλεθεατές, σπουδαία deals και viral buzz στα social media. Ο πιο επιτυχημένος κύκλος μέχρι σήμερα – και όλα δείχνουν πως… μόλις ξεκινάει!

Media
Media: ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

ΣΚΑΙ: Αυτούς θέλει δίπλα του ο Τσουρός για να σαρώσει

Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Ποιος «κλείδωσε» και ποιος παίζει σε δύο ταμπλό;

Media
Media: Alpha: Έκανε ΜΠΑΜ η Ναταλία Γερμανού

Alpha: Έκανε ΜΠΑΜ η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά πως όταν λέμε «Σαββατοκύριακο στον Alpha», εννοούμε «Καλύτερα δε γίνεται»!

Media
Media: Αυτό το τηλεπαιχνίδι τα σάρωσε όλα στην τηλεόραση το 2025!

Αυτό το τηλεπαιχνίδι τα σάρωσε όλα στην τηλεόραση το 2025!

Τα σάρωσε όλα. Το καλύτερο τηλεπαιχνίδι με διαφορά από το δεύτερο...

Media
Media: Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος : Πως πήγε η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος : Πως πήγε η σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μεγάλος νικητής της σεζόν αναδείχθηκε το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, καταγράφοντας πρωτιά στη ζώνη του και υψηλά ποσοστά παντού.

Media